Feli deschide show-ul Smiley & The Band de la Arenele Romane
2016-05-18 13:55:22

Smiley canta pentru al doilea an consecutiv la Arenele Romane, alaturi de trupa sa, in cadrul unui mega show marca HaHaHa Production si BestMusic Live Concerts. Cand spui Smiley, te gandesti la cel mai tare artist pop al momentului in Romania, asa ca, pe 1 iunie, te asteptam la Arenele Romane din Bucuresti, la un show exceptional, 100% live!

Artistul se pregateste sa aduca ritm, culoare si originalitate pe scena de la Arenele Romane, intr-un concert cu un scenariu de poveste. Buna dispozitie si muzica live vor fi pe primul loc!

Feli si band-ul sau vor deschide concertul lui Smiley de pe 1 iunie. Cu un playlist fresh, artista HaHaHa Production te asteapta sa iti deseneze seara in „Creioane colorate\”, intr-un show care te va face sa dansezi negresit!

Din setlist-ul concertului nu vor lipsi „Cine te crezi?\”, piesa de debut, care i-a adus in 2015 prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards si „Creioane colorate\”, piesa care a ajuns nr. 1 in topurile muzicale.

Inzestrata cu un timbru special, cu o voce puternica, plina de energie si indragostita iremediabil de muzica, Feli este un artist apreciat pentru talentul sau autentic, fiind remarcata chiar si de Charles Aznavour dupa ce a inregistrat un cover in limba spaniola a celebrei piese „La Boheme\”.

Biletele pentru show-ul SMILEY de la Arenele Romane se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro (Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe si la Beraria H, dar si in retelele fizice Eventim, bilete.ro.

Biletele au urmatoarele preturi:

-Categoria A – 250 de lei CU LOC in tribuna (doar 700 de bilete-Sectoarele K si E)

-Categoria B -109 de lei FARA LOC in fata scenei (doar 600 de bilete)

-Categoria C – 60 de lei cu loc pe scaun sau fara loc, in spatele Categoriei B, in Arena

In ziua concertului preturile devin 280 de lei, 125, respectiv 80 de lei.

Cumparati-va bilete din timp, anul trecut show-ul a fost SOLD OUT!

Harta Bilete: http://www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Locurile pe scaune se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate. Copiii nu au gratuitate. Toti spectatorii intra la concert doar cu bilet.

Portile de acces se deschid la ora 19:30, cand se face si accesul publicului dar puteti veni la ce ora doriti. Concertul Feli incepe la 20:00, iar Smiley va urca pe scena la ora 21:00.

Consultati programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile inainte de concert.

Arenele Romane: Parcul Carol, strada Cutitul de Argint nr 3, Bucuresti

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la un eveniment HaHaHa Production si BestMusic Live Concerts, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

00000006201-df7d-800x800-n-fba8a5ee

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *