Fata cu Vioara de Cristal vindecă România pe ritmuri de vals
2020-04-16 20:09:29

Fosta concurentă X Factor, Raluca Răducanu, cunoscută ca Fata cu Vioara a ales să concerteze în incinta mai multor spitale din București pentru a pune un zâmbet pe buze medicilor și pacienților care se luptă cu necruțătorul coronavirus.

“Încă de atunci visam că o să vindec lumea cu vioara mea, și nu orice vioară, o vioară de cristal. Pentru că timpul nu mi-a permis și am fost mereu implicată în diverse colaborări, nu m-am putut ocupa nici de vioara de cristal și de vindecarea lumii. Acum, când lumea chiar s-a îmbolnăvit, timpul în sfârșit este de partea mea. Am reușit să ajung la instrumentul la care visez de 20 de ani, Alexandra Văcăruși fiind “responsabila”. Timp de 3 săptămâni mi-a împodobit vioara cu mii de cristale. Sunt pregătită să-mi împlinesc menirea și să dăruiesc muzica mea tuturor spitalelor și instituțiilor din linia 1, căminelor de copii și azilelor de batrani”, a declarat Fata cu Vioara.

“Bineinteles că mă voi adapta noilor reglementări de siguranță, toate recitalurile se vor ține afară, în curțile instituțiilor”, a adăugat Raluca.

Prima prestație a Ralucai Răducanu a avut loc ieri la Spitalul Coltea, artista declarând că “A fost unul dintre momentele în care am simțit că trăiesc cu adevarat”. Medicii au ieșit la geam, au dansat pe ritmuri de vals și au primit cu sufletul deschid toată emoția transmisă. Mâine, Fata cu Vioara va concerta la Institutul Matei Bals.

Raluca Răducanu este absolventă a Universității Naționale de Muzică din București, fosta concurentă X Factor și Eurovision, și solistă și instrumentistă în Trupa The Jacks.

Totodată, artista este membră a asociației “Taxiul cu Bomboane”, asociație non-profit care aprovizionează cu donații cămine de copii, spitale și aziluri de bătrâni. Asociația Taxiul cu Bomboane, a ales să se implice în aceste momente grele ale pandemiei. Copii din București, Brașov, Prahova, Târgoviște și alte localităti, cât și copiii carantinați au primit daruri, apă, dulciuri, hrană, sucuri, dezinfectante și alte lucruri de maximă necesitate. Nu au fost uitați bătranii abandonați, oamenii străzii, iar prioritate maximă au fost #oamenidinliniaintai! Cadre medicale, dar și polițiști, poștași, farmaciști, curieri, au primit de la sandvișuri și apă minerală, fursecuri și cafele, sucuri și enorm de multe flori! Peste 30.000 de flori.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *