Famous Production lansează doi artiști fresh și talentați! Luca feat. Irina Kupko: Pe vechi
2021-09-21 20:55:47

După ce a lansat cu succes în industria muzicală o serie de artiști talentați, Famous Production, casa de producție muzicală a lui Randi, aduce în atenția publicului doi artiști fresh: Luca și Irina Kupko. Cei doi lansează piesa Pe vechi, compusă de Edward Sanda, Vlad Ciobanu, Irina Kupko și David Vijay.

Luca este un tânăr artist talentat de 19 ani din București, care și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din copilărie, urmând cursuri de chitară și canto din școala primară.

„Când mă urc pe scenă devin altă persoană, uit de toate emoțiile. Am început să compun din clasa a V-a și mereu m-am inspirat din propriile trăiri sau decepții. Obișnuiam să-mi înregistrez melodiile compuse pe telefon, la mine în cameră, unde știam că nu mă deranjează nimeni. Pe parcurs am ajuns la Famous Production, unde am dat de oameni extraordinari care m-au ajutat și mă sprijină în cariera muzicală.”

Irina Kupko este solistă și compozitoare, are 23 de ani și vine din Republica Moldova. Face muzică de la vârsta de 4 ani, iar de-a lungul timpului a colaborat cu artiști de renume, precum Irina Rimes, Edward Sanda, Alina Eremia, The Motans, Cleopatra Stratan, Ioana Ignat, Raluka.

„Am cântat pe scenă de mică, dar și acum îmi sare inima din piept când ajung pe acolo, apoi totul devine organic, e locul perfect unde trebuie să fiu.” La 19 ani a scris prima piesă, “Dependența mea”, care a fost cântată de Mark Stam, artist cu care a lucrat apoi la o sumedenie de piese ce au devenit hituri.

Piesa „Pe vechi” este o poveste de dragoste pusă pe note și este compusă în studiourile Famous Production, de către Edward Sanda, Vlad Ciobanu, Irina Kupko și David Vijay. Videoclipul este unul de stare, arătând ipostazele unei relații, cu bune și rele.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *