Fabio Nita si Gotti au lansat piesa “Din vina ta”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Un rapper si un solist de muzica dance s-au decis in urma cu cateva luni sa colabreze si asa s-a nascut piesa “Din vina ta”.

Fabio Nita si Gotti s-au cunoscut prin intermediul facebook-ului, asa s-au imprietenit si s-a nascut melodia.

“Textul l-am scris impreuna, refrenul l-a facut Fabio iar eu am facut orchestratia si linia melodica. Melodia a fost inspirata din toate relatiile prin care am trecut eu si altii ca mine. Am cautat amandoi ca in aceasta piesa sa se regaseasca cat mai multe persoane in ea. Eu am mai avut si alte colaborari, insa aceasta este prima importanta, mai ales ca am semnat si cu o casa de productie, moment pe care il asteptam de ceva vreme”, ne-a povestit Gotti.

“Am primit propunerea de a face o piesa impreuna, insa noi mai colaborasem pentru o melodie dedicata lui Andrei Stoica, un campion K1. Acum a venit momentul sa lansam piesa aceasta si o puteti asculta si voi in continuare. El ma vazuse la o emisiune TV cand am spus ca o sa caut un rapper pentru o viitoare colabrare. Iar el mi-a scris pe facebook”, ne-a spus si Gotti care iubeste sa faca muzica dar si sport.

Aaadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa ascultam impreuna piesa “Din vina ta”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

Comentarii