F.Charm lanseaza varianta in engleza a hit-ului “30 de grade”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

F.Charm alaturi de Red Clover si Live Artistlanseaza videoclipul piesei “30 degrees30 de grade”.

“Asa cum hit-ul “30 de grade” a fost ascultat de peste  10 milioane de oameni pe Youtube, imi doresc ca aceasta varianta in engleza sa fie ascultata in toata lumea. Odata cu aceasta piesa, am simtit o evolutie a mea din punct de vedere muzical, combinand stiluri ca pop, hip-hop si muzica clasica intr-o compozitie ce a cucerit Romania. In tot acest timp am pregatit multe surprize pentru voi, un show nou, dar toate informatiile le puteti afla de pe pagina mea de Facebook (www.facebook.com/fcharm )“, a declarat F.Charm.

“Sunt foarte mandra ca fac parte din echipa Lanoy Production si mai ales ca F.Charm m-a ales pentru acest hit. Va astept cu pareri despre “30 degrees” pe www.facebook.com/Ligia.Official “ a declarat Ligia.

Videoclipul piesei “30 degrees” este produs deRed Clover Media in regia lui Alin Surdu, Pe parcursul filmarilor, F.Charm a schimbat mai multe tinute, el alegand sa poarte brand-uri celebre, preferate de artisti precum Kelly Osborne, Kanye West.

F.Charm a devenit cunoscut publicului datorita hit-urilor: “GuantanameraDeparte de tineDouble troubleDeparte de tineOri la bal, ori la spital”.

Comentarii