F.Charm feat. Mike Diamondz - Pan' la fund (by Lanoy) (videoclip nou)
2015-05-14 12:46:08

‎20 de ore au petrecut F.Charm si Mike Diamondz intr-un parc de masini vechi alaturi de 13 fete, una si una, la filmarea videoclipului piesei „Pan’ la fund”, pe care cei doi artisti o lanseaza, astazi, alaturi de Lanoy Production si Live Artist.

O piesa incarcata de energie pozitiva, care te ridica de pe scaun de la primul beat, o piesa cu un stil total diferit fata de cel cu care cei doi si-au obisnuit fanii.

„Pan’ la fund” este schimbul de macaz cu care vreau sa-mi surprind fanii. Simteam de mult nevoia sa lansez o piesa pe filmul asta si asteptarea nu a fost in van pentru ca sunt foarte mandru de rezultat. Daca vara trecuta anuntam, inca din luna martie ca vor fi „30 de grade”, acum am hotarat sa deschid sezonul paharelor goale si miscarea muşchiului fesier, bine lucrat de doamne si domnisoare prin regimul tinut dupa Paşte, cu piesa “Pan’ la fund”, a declarat F.Charm.

‎”Cand auzi un beat ca acesta este foare greu sa nu te „tanganesti” cu el. Din prima, de cum am simtit balansul, am fost cuprins de flow. Recunosc ca, atunci cand am cantat refrenul, trebuia sa golesc repede paharul de wisky – pana la fund – pentru acest ritm de dat din fund. Conceptele s-au lipit ca prin minune, F.Charm a aprobat nerezervat si uite asa s-a intamplat un clash. Imi place muzica jamaicana si pe aceasta piesa am avut frau liber sa ma impac, din nou, cu acest gen dupa cel putin 3 ani de absenta de pe piata rap/ragga.
Cred ca avem ceva in plus in aceasta opera…o aroma romanesca si cu aceasta sunt de parere ca am dezvoltat genul”, a adaugat Mike Diamondz.

„Pan’la fund” a fost lansata intr-un club din Bucuresti chiar pe 9 Mai, ziua in care F.Charm si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de cei mai dragi oameni din viata lui. Reactiile celor prezenti au fost dintre cele mai bune, piesa avand toate sansele sa ridice temperatura la „30 de grade” in toate cluburile din tara, dar si din strainatate, in scurt timp urmand ca F.Charm si Mike Diamondz sa lanseze si varianta in limba engleza.

Va las sa urmariti clipul noului single, „Pan’ la fund”, piesa ce cu siguranta o vom auzi destul de des in cluburi si nu numai. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *