F.Charm feat. Elena Gheorghe – Mama (videoclip nou)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Cred ca de foarte multe ori ne cuprinde teama de a nu o pierde pe cea mai importanta fiinta de pe pamant, nimeni alta decat MAMA, iar F. Charm in featuring cu Elena Gheorghe descrie cel mai bine aceste sentimente in noul single ce beneficiaza si de un clip pe masura.

O super colaborare, doi artisti consacrati: F.Charm lanseaza noul single “Mama”, alaturi de Elena Gheorghe. Melodia este o poveste cu suflet, dezgolita de inhibitii, in care portretul mamei este trasat cu bunatate, iubire si intelegere. Temerile de a o pierde pe cea mai importanta fiinta sunt exprimate printr-un elogiu melodios, destinat sa acopere golul in care cuvintele au fost reprimate. F.Charm si Elena Gheorghe confirma cu o consecventa de nezdruncinat: inca se face muzica din suflet.

In avanpremiera noului single, cei doi artisti au demarat pe retelele de socializare campania #vorbamamei, alaturi de nume sonore ca: Deepcentral, Randi, Ilinca Vandici, Matteo. Pentru a afla mai multe detalii si pentru a te alatura campaniei, viziteaza paginile de Facebook ale celor doi artisti: fb.com/fcharm, fb.com/elenagheorgheoficial.

Piesa a fost produsa de Lanoy Production, iar videoclipul regizat de Alin Surdu.

> a declarat F. Charm.

> a declarat Elena Gheorghe.

Comentarii