Eugenia Nicolae lanseaza o piesa dedicata copiilor de toate varstele: De ce nu ma legeni! „Este prima mea piesa la care am plans in timp ce cantam!”
2021-06-01 14:30:08

Eugenia Nicolae, pe care publicul a urmărit-o recent în cadrul show-ului Românii au talent, lansează o nouă piesă, dedicată copiilor de toate vârstele: De ce nu mă legeni.

Eugenia a intrat în atenția publicului datorită apariției recente din cadrul show-ului de la PRO TV, Românii au talent, unde a impresionat ascultătorii cu vocea sa. Artista cântă încă din copilărie și își compune propriile piese. Acum vine cu o nouă melodie, De ce nu mă legeni, produsă de Bad Sheep Entertainment, alături de Liviu Tănăsoiu, care este o continuare a piesei Inima n-o mai răbda. Corul de copii care ne-a încântat în piesa anterioară se aude și de această dată, dublând emoția piesei. De ce nu mă legeni ne invită să închidem ochii și să o ascultăm, să ne întoarcem în trecut și să ne lăsăm conduși de amintirile dragi din anii copilăriei.

„Piesa De ce nu mă legeni este un strigăt către copilul din noi. Cred că fericirea adevărată, sinceră și nealterată o aflăm doar în copilărie. Legătura dintre noi adulții și noi copiii este trainică și puternică. Este o voce sinceră care există în fiecare din noi și o căutăm mai des decât ne-am imagina. Piesa De ce nu mă legeni este un semnal de alarmă pentru noi toți. Să fim mai blânzi unii cu alții, mai iertători, mai joviali. Să construim o lume mai bună, ascultând mai des vocea “copilului din noi”. Când am cântat refrenul acestei piese am trăit un sentiment unic până acum. Am reușit să accesez stări, amintiri, senzații neexperimentate până acum. Aveam ochii în lacrimi, un nod în gât și întregul corp “piele de găină”. Am reușit să termin de cântat refrenul și m-am eliberat, am privit către producător și am văzut aceeași emoție. Am știut că aceasta este varianta finală a înregistrării. Este prima mea piesă la care am plâns în timp ce cântam.” a spus Eugenia Nicolae.

Videoclipul piesei este regizat de Silviu Mîndroc, cel cu care artista a colaborat și pentru clipul anterior, Inima n-o mai răbda. Este un clip de stare, care ne face să visăm cu ochii deschiși la anii copilăriei și amplifică emoția piesei.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *