Este tanara, talentata, frumoasa si promite mult! AMME se lanseaza in forta cu "Muchacho"
2016-06-21 14:24:18

Canta de mica si isi doreste sa-si construiasca o frumoasa cariera muzicala. AMME lanseaza azi single-ul “Muchacho” si are mare incredere in aceasta piesa care spera sa o ajute sa intre incet dar sigur in lumea artistica.

Produsa de Mellina si co-produsa de Mango Records, piesa “Muchacho” se bucura si de un videoclip de imagine realizat de Raluca Nastase. Clipul a fost filmat intr-un club din Bucuresti, iar imaginile o prezinta pe artista in ipostaze extrem de sexy.

“Imi place foarte mult sa cant, a fost visul meu cel mai mare de cand aveam 8 ani si sunt foarte fericita ca urmeaza sa mi lansez prima piesa. Ma simt si mai mandra cand stiu ca tot ce am construit a fost prin propriile forte si vreau sa multumesc tuturor persoanelor care au crezut in mine! In primul rand ii multumesc Mellinei pentru ca ea este autoarea piesei, este o fata foarte talentata. In momentul in care i-am spus ca-mi doresc sa ma lansez, a venit cu 2 propuneri, iar eu pe moment alesesem alta piesa. Cand am ajuns acasa si le-am ascultat pe amanandoua, mi-am dat seama ca “Muchacho” este cea mai potrivita pt mine, imi place extrem de tare ca are un sound de vara, e ritmata, sper sa fie pe placul tuturor! Multumesc celor de la Mango care au crezut in mine, Ralucai Nastase, o persoana extraordinara care m-a ajutat cu videoclipul, m-am simtit in largul meu cand am filmat si a tinut mereu cont de dorintele mele, si nu in ultimul rand ii multumesc profesoarei mele de canto, de la Tralala School, Maria Simion, care a facut ca visul meu sa prinda aripi. Cand am ajuns la ea, eram neincrezatoare, imi era teama ca nu voi reusii. Ce nu stiam eu, era ca acela a fost momentul in care viata mea s-a schimbat, in doar 2 luni am inregistrat primul meu cover in studio, au urmat multe altele, si astazi, dupa doar 8 luni de canto, am scos prima mea piesa. Ii multumesc din tot sufletul pentru ca mi-a dat atata incredere in mine si ca evoluez pe zi ce trece langa cei mai buni!”, a declarat AMME.

Numele de scena al artistei “AMME” vine de la numele ei real Stinga Ana Maria Elena, este de loc din Slatina, dar locuieste in Bucuresti de 7 ani.

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul single-ului “Muchacho”, apoi va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *