"Eram plina de sange!" Cine e frumoasa cantareata care si-a distrus picioarele? Afla ce i s-a intamplat!
2015-06-25 20:26:16
Processed with Rookie
Processed with Rookie

E frumoasa, energica si talentata. A participat la “Vocea Romaniei” si a fost denumita atunci “blonda lui Brenciu”! Acum, Cristina Vasiu spune “Cadru. Stop. Ca-n filme”, caci, alaturi de DiezZ, este protagonista unui “Scurtmetraj”.

Acesta este noul lor single, pentru care au filmat un videoclip de imagine, in urma caruia, Cristina Vasiu s-a ales cu urme deloc de neglijat pe picioare. Daca la inceput s-a speriat, pentru ca era rosie pe ambele picioare, dupa ce a ajuns la medic acesta a linistit-o si i-a spus ca a facut o alergie, dupa care i-a prescris un tratament.

“La filmarile pentru noua mea piesa impreuna cu rapper-ul DiezZ, “Scurmetraj”, am fost nevoita sa trag cateva cadre in Campia Dobrogei, intr-un lan de grau, intr-unul de rapita si unul de maci. Dupa 12 ore de filmat in aer liber mi-am dat seama ca mi-am distrus picioarele care s-au umflat foarte tare si erau pline de zgarieturi. M-am speriat foarte tare cand la ultimul cadru din lanul de grau am iesit plina de sange pe picioare. Doctorii mi-au spus ca am facut o alergie destul de urata, de asta s-au si umflat picioarele, iar cu ranile m-am pricopsit de la alergatul prin spicele de grau. Toate durerile, zgarieturile si umflaturile mi-au trecut la o saptamana dupa ce am inceput sa iau medicamentele si unguentele prescrise de medici. A fost o experienta mega-interesanta, asta e, am indurat putin, dar a meritat din plin pentru ca abia asteptam sa lansam piesa noua si clipul”, a marturisit Cristina Vasiu.

Mai jos va las sa revedeti clipul piesei “Scurtmetraj” interpretata de DiezZ si Cristina Vasiu, lansata sub egida Sprint Music & Cat Music Romania, dar si cateva imagini cu artista, realizate in timpul filmarilor.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *