Era Istrefi revine cu un nou single "Redrum", alaturi de Felix Snow
2017-02-24 20:25:34

Dupa succesul international al “BonBon”, hit ce a generat peste 350 de milioane de vizualizari pe YouTube, peste 100 de milioane de stream-uri pe Spotify si a castigat numeroase premii, Era Istrefi lanseaza single-ul “Redrum”, in colaborare cu artistul si producatorul Felix Snow.

Piesa “Redrum”, un mix de synth-uri si influente electro-tropical, scrisa de catre David Singer, William Vanderheyden si Era Istrefi, pune in valoare vocea dinamica a artistei. Clipul a fost regizat de catre Millicent Hailes, iar conceptul acestuia este culoarea rosie.

Era Istrefi, artista in varsta de 22 de ani, s-a nascut in Pristina, Kosovo. Primul ei single, “Mani për money”, a fost lansat in 2013. Anul urmator a fost declarata “Best New Artist” in cadrul premiilor Albanian Music Awards. In 2015, artista a lansat single-ul si videoclipul “BonBon”, care a devenit in scurt timp viral pe toate retelele de socializare si s-a clasat pe primele pozitii in topurile Shazam, Spotify si iTunes din mai multe tari europene.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single, “Redrum”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *