Enrique Iglesias lanseaza single-ul si videoclipul "Súbeme la Radio"
2017-02-24 19:19:08

Enrique Iglesias lanseaza single-ul “Súbeme La Radio”, in colaborare cu Descemer Bueno si duo-ul din Puerto Rico, Zion & Lennox. Piesa este produsa de catre Carlos Paucar si scrisa de catre Descemer Bueno, Enrique si Zion & Lennox.

Clipul a fost filmat in locatii incredibile din orasul vechi din Havana, Cuba, in regia lui Alejandro Pérez, cel cu care artistul a colaborat pentru “Bailando” (feat. Gente de Zona & Descemer Bueno). Filmarile au reusit sa paralizeze strazile din Havana, datorita miilor de oameni care s-au adunat pentru a-si vedea idolul si pentru a participa la acest moment important din cariera artistului.

“Intodeauna cand lucrez cu Enrique, este o aventura, si desi exista un plan initial, e mereu pregatit pentru a crea si improviza lucruri noi.”, declara Alejandro Pérez.

“Daca Alejandro a reusit sa capteze magia pe care am simtit-o in timpul celor doua zile de filmare, videoclipul va avea o energie molipsitoare. Ne-am distrat mult in timpul filmarilor.”, adauga Enrique.

Cu peste 100 milioane de discuri vandute, Enrique Iglesias a lansat pana acum mai multe hituri, printre care „Bailando”, „Ring My Bells”, „Hero”, „Bailamos”, „Noche Y De Dia”, „Turn The Night Up”, „Tonight”, „I Like It”, „Do You Know”, „Not In Love”. In plus, in 2016, Enrique a fost desemnat artistul latin cu cele mai multe hituri în Hot Latin Songs.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al indragitului Enrique Iglesias, “Súbeme la Radio”, un featuring cu Descemer Bueno, Zion & Lennox, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *