Emy Alupei, Theo Rose și What's UP fac „Scandal" și colaborează pentru prima oară
2021-01-28 19:07:08

Anul 2021 vine cu o colaborare în premieră: Emy Alupei, Theo Rose și What’s UP fac echipă pentru prima oară și lansează „Scandal”, o piesă fresh, dinamică și în același timp, plină de sex appeal, compusă de către Boier Bibescu alături de Vlad Coman, Alexandra Stânciu, Loredana Cavasdan și What’s UP. Protagoniste în videoclip sunt chiar cele două artiste, „puse pe scandal” care scot la iveală armele seducției și luptă pentru inima lui What’s UP.

„Am cunoscut-o pe Theo la «Bravo, ai stil!» și ne-am împrietenit imediat, chiar am rezonat foarte bine pentru că suntem pe același vibe. Theo este o fată foarte tare, de nota 10, iar pe Boier îl cunosc de patru ani și de atunci suntem prieteni. Este prima piesă pe care o fac împreună cu Boier și Theo și sper că mai urmează, îmi place foarte mult vibe-ul, iar cei cu care am lucrat la studio sunt niște oameni minunați. Într-o zi, i-am dat mesaj lui Boier, i-am zis că vreau să fac o piesa cu Theo, am fost la studio și așa a început tot. A venit și Whatzy și imediat s-a creat chimia. Nu suntem pe scandal, suntem trei personaje pe pace și iubire”, povestește Emy.

„Perioada asta ne-a unit și ne-a permis să ne jucăm așa cum poate n-am fi îndrăznit în mod normal. Aveam nevoie și noi să ne bucurăm și piesa asta, despre asta e: veselie, energie și libertate. Și Emy și Whatzy îmi sunt buni prieteni și mă bucur tare că de astăzi există un lucru în plus care ne leagă”, spune Theo.

„De Boier Bibescu, producătorul piesei, mă leagă o prietenie de peste 13 ani, m-am bucurat foarte mult când m-a invitat pe această piesă alături de sora Theo care îmi este foarte dragă și mi-a făcut o imensă surpriză cu refrenul acestei piese. În timp ce Theo cânta: «Cum zice Whatzy: Eu și iarna sunt pe val» mi-am dat seama că au trecut 8 ani de la piesa «Iarna pe val» și tot nu mă mai satur de muzică, cât despre sora Emy, o «vânez» de când a lansat prima ei piesă, mă bucur mult că în sfârșit lansăm prima noastră piesa împreună, mai avem ceva idei în calculator așa că stați cu ochii pe noi”, adaugă What’s UP.

În vârstă de 21 de ani, Emy Alupei este prima voce feminină din trap-ul românesc. A lansat piese precum „Vezi să nu pici”, „#Hate”, „Hannah Montana” „Nu uita”, „FVKE (alături de Pablo), „Fata lu’ Tony Montana”, ce au adunat milioane de vizualizări pe YouTube. În această primăvară, artista a decis să accepte provocarea „Survivor România” pentru a se maturiza și a se descoperi pe sine, dar nu înainte de a lansa single-ul „Obor”. Câteva luni mai târziu, Emy a lansat videoclipul piesei „Karma”, unde apare alături de Iancu Sterp, cel care i-a fost adversar în Republica Dominicană. La finalul lunii octombrie, artista a surprins publicul cu o colaborare alături de Costi, Anna Lesko, Minodora, Anda Adam și Cream pentru single-ul „Binele nostru”, ce s-a clasat pe primele poziții în Trending pe YouTube.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate voci și s-a făcut remarcată în cadrul show-ului „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Artista a lansat piese precum „Pe bune”, „Awella”, „De azi”, „Pastila sufletului” (feat. What’s UP), „În locul meu” (feat. DJ Project), „Nu știi ce vrei”, „Stay” și „Pansament”,  dar și „Fără tine”, single ce a ocupat prima poziție în Trending.

What’s UP este unul dintre cei mai importanți artiști din România care a lansat de-a lungul timpului hituri ce au cucerit topurile muzicale și au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Cel mai de succes single al cântărețului este „La tine”, piesă ce are peste 37 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artistul a colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Andra, JO, Ruby, Arando Marquez & MRB, Șatra B.E.N.Z., Ioana Ignat, Kio, Shift, DJ Sava, AMNA și mulți alții, iar în martie a lansat „Roboți”, o piesă cu un mesaj puternic pentru umanitate. În ultimele luni artistul a avut colabărări surpriză pentru fanii săi și a lansat hit-uri precum „Ce n-aș da” alături de Jador, ce a ocupat poziția 1 în Trending, „Du-mă unde vrei” alături de Dima Trofim”, dar și un remake al piesei „A” alături de Bogdan de la Ploiești.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *