Eminem cucereste topurile digitale cu albumul Kamikaze
2018-09-05 17:41:51

Eminem a surprins intreaga planeta odata cu lansarea albumului Kamikaze. Materialul este prezentat publicului la doar 9 luni dupa aparitia pe piata a “Revival”, album care a venit cu un succes fulminant.

In scurt timp de la lansare, Eminem cucereste topurile internationale atingand cifre impresionate. Sase dintre single-urile de pe album ocupa locuri fruntase in Top 10 Spotify. “Lucky You” ramane cea mai ascultata piesa pe Spotify Global cu aproape 5 milioane de ascultari zilnice, in timp ce “The Ringer” ocupa pozitia a 3-a, iar “Greatest”, a 7-a. Toate cele 13 single-uri de pe album sunt prezente in Top 50.

Totodata, materialul discografic a ocupat pozitia de lider pe iTunes in 99 de tari si #1 in topul Apple Music in 79 de tari. Albumul ar putea ocupa locul 1 in clasamentul Billboard 200 al saptamanii viitoare, ca unul dintre cele mai mari succese ale anului, inregistrand pana acum 360.000 de unitati vandute.

Daca in “Revival”, artistul avea o noua infatisare, in cele 13 piese de pe noul album, il regasim pe acel Shady de alta data, iar albumul poate fi vazut ca o intoarcere la origini pentru Eminem; pe album fiind prezente si cateva diss-uri pentru alti artisti. Dupa ce i-a dat prima lovitura lui MGK cu piesa „Not Alice”, rapperul din Cleveland a revenit cu „Rap Devil”.

Stim sigur ca romanilor le-a fost dor de Eminem, acesta reusind sa spulbere Top 50 pe Spotify, ocupand primele 11 pozitii. Pe iTunes, albumul obtine pozitia de lider, iar single-urile Lucky You si The Ringer ocupa locul 1, respectiv 2.

Recent, Eminem a lansat videoclipul piesei “Fall”.

Ce ziceti, dam un play?

Puteti asculta / descarca albumul de aici: https://umusic.lnk.to/EminemKamikazePR

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *