Emil Lassaria continua seria pieselor de vara cu "Open Your Heart"
2018-07-10 18:51:51

“Open Your Heart”este a patra lansare a artistului in ultimele 2 luni, seria debutand cu “Bella” la inceputul lunii mai, urmata de “Tequilla Boom Boom” si “From Everything To Nothing”, in colaborare cu Caitlyn.

“Daca ar fi sa o descriu in trei cuvinte: simpla, fresh si energica. O piesa usor atipica, care nu respecta o rețeta anume. Un mix de culturi si influente in care m-am lasat putin dus de val”
– Emil Lassaria

In anul 2000, Emil Lassaria isi incepe cariera de DJ radio si cea de producator muzical. Primul sau album, “Back in Plastick” a fost lansat in 2009, pe vremea cand devenea cunoscut si ca remixer, lucrand la piese pentru: Connect-R, DJ Sava, Chris Mayer.

In 2011, piesa “9 mm” intra in topuri la radio-urile din Romania, Germania si Albania. Au urmat o serie de succesuri internationale, colaborarea sa cu Caitlyn generand hit-uri precum “Tu amor”, “Dejame”, “Fiesta” si “Guantanamera”.

Producatorul a fost nominalizat in 2013 la Romanian Music Awards, la categoria “Cel mai Bun DJ”, cu piesa “Tu Amor'”, in colaborare cu Caitlyn.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *