Emeli Sandé lanseaza single-ul „Sparrow"
2019-03-15 20:24:34

„Sparrow” este noul single lansat de Emeli Sandé, una dintre cele mai usor recognoscibile voci feminine, ce poate face fara efort tranzitia intre genurile pop, soul si R&B.
In aceste vremuri, in care neincrederea si identitatea blurata ne acapareaza gandurile, „Sparrow” ne da curajul si speranta de care avem nevoie. Single-ul lui Emeli Sandé este un indemn, un imn al fortei interioare, sustinut de un ritm puternic si de un cor de gospel, care confera maretie si profunzime mesajului piesei.
In momentul in care a scris „Sparrow”, Sandé a reusit sa se detaseze de tot si sa se descurce singura – fara producatori, fara colaboratori, reusind sa aduca la viata o piesa pe care o avea de multa vreme in cap. Procesul creator a fost un moment eliberator si spiritual, o calatorie plina de revelatii, de care Emeli Sandé s-a bucurat din plin.
Cu peste 340 de milioane de vizualizari, 19 milioane de single-uri vandute (inclusiv 3 single-uri #1 in UK) si peste 6 milioane de albume, Emeli a dominat industria muzicala si a cucerit inimile tuturor.
Albumul sau de debut, „Our Version Of Events”, lansat in anul 2012, a fost cel mai bine vandut album al acelui an si al doilea cel mai bine vandut album al anului 2013. „Our Version Of Events” a intrecut recordul pentru cele mai multe saptamani consecutive in Top 10, depasind recordul stabilit de legendara trupa The Beatles. De-a lungul carierei, Emeli Sandé a primit o serie intrega de premii si distinctii, printre care si 4 Brit Awards, la categoriile Critics Choice, Best Album si Female Solo (premiata de doua ori la aceasta categorie). Cel mai recent premiu Brit l-a primit in anul 2017 pentru cel de-al doilea album al sau, „Long Live Angeles”.

Puteti asculta/ descarca piesa aici: https://umusic.lnk.to/SparrowPR, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *