Emeli Sandé lansează albumul „Real Life"
2019-09-13 15:37:51

După săptămâni întregi de teasing, Emeli Sandé curmă așteptarea fanilor și lansează „Real Life”, cel de-al treilea album al său.
Înregistrat după o lungă și intensă călătorie spirituală, noul material, care este dovada clară a lucidității și maturității artistei, deschide un nou capitol pentru Emeli, care experimentează acum un sunet mai îndrăzneț, mai feroce și mult mai încrezător. „Real Life” este, după cum indică și titlul, un album autentic, ce zugrăvește obiectiv dimensiunea emoțională umană și atinge subiecte precum climatele sociale și politice actuale.
Scopul principal al materialului este de a conferi încredere ascultătorilor, „în special oamenilor care ai fost marginalizați, uitați și înjosiți de o forță invizibilă, a cărei prezență se lasă mereu simțită. Vreau să le ofer oamenilor acces la această superputere – de a asculta albumul și, odată cu ultima piesă, să simtă că li s-au încărcat bateriile”, declară Emeli Sandé
„Real Life” include 11 piese, ale căror versuri au fost scrise de Emeli care, pentru a produce albumul, a colaborat cu Salaam Remi, James Poyser și Troy Miller.

Track listing album:
1. Human
2. Love To Help
3. You Are Not Alone
4. Shine
5. Sparrow
6. Honest
7. Survivor
8. Extraordinary Being
9. Same Old Feeling
10. Real Life
11. Free As A Bird

Ascultă / Descarcă albumul: https://umusic.lnk.to/reallife, apoi te aștept cu impresia ta. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *