Ellie Goulding lansează single-ul „Sixteen"
2019-04-15 20:03:27

Ellie Goulding este de neoprit – artista își bucură fanii cu lansarea unui nou material, „Sixteen”, scris chiar de ea, în colaborare cu Raye și FRED (George Ezra, Clean Bandit).

Noul single este o mostră pură de nostalgie, dedicată și împărășită fanilor lui Ellie, care îi va purta pe aceștia în timp și îi va introduce instant în adolescența tumultoasă a artistei britanice. „Sixteen” este o piesă produsă de către Ian Kirkpatrick (Britney Spears, Julia Michaels), FRED și Mike Wise, ce o surprinde pe Goulding în ipostaza de a-și pune în valoare calitățile vocale, antrenate de un beat molipsitor și exploziv.

„Sunt atât de încântată să împart cu toată lumea. Acea vârstă a marcat un an crucial pentru mine, iar acesta este motivul pentru care acest cântec îmi este atât de drag. Mă poartă în momentul nesăbuințelor adolescentine și sper să vă îndrepte amintirile către perioada aceea de inocență”, declară Ellie Goulding.

Noul single succedă lansarea piesei „Flux”, un material simplu din punctul de vedere al acompaniamentului muzical, dar extrem de emoționant. „Flux” a continuat linia începută de hit-ul „Close To Me”, colaborarea dintre Ellie Goulding, Diplo și Swae Lee, care a luat cu asalt clasamentele internaționale și a înregistrat peste 300 de milioane de stream-uri în doar trei luni de când a fost lansată. Ellie Goulding se bucură de un palmares de invidiat – caștigatoare a două premii BRIT, 14 milioane de albume vândute, 102 milioane de single-uri vândute, 13 miliarde de ascultări globale și 14 milioane de urmăritori pe Instagram.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *