Elianne lansează „Umbra ta"
2019-04-09 17:15:14

După ce a lansat alături de Connect-R piese precum „Mă bate inima” și „Vrajitori”, Elianne revine cu cel de-al doilea single din cariera solo – „Umbra ta”, o piesă despre urmele pe care dragostea o lasă în sufletele oamenilor atunci când persoana iubită decide să plece. Versurile piesei sunt puse în scenă printr-un videoclip regizat de Claudiu Stan, cu un scenariu realizat chiar de către artistă.

„Sunt fericită că am reușit să-mi implementez gândurile atât în piesă, cât și în videoclip și a ieșit un lucru interesant care sper să fie înțeles de public. Atunci când ne pierdem în gândurile «urbane», uităm să ne regăsim în partenerul de viață. De cele mai multe ori doar unul dintre parteneri iubește cu adevărat, dar nimeni nu poate iubi la nesfârșit un om care nu apreciază dragostea. «Umbra ta» este o poveste ce nu poate fi spusă mai frumos decât în versuri, în care sigur se vor regăsi mulți dintre voi. Producția piesei a fost făcută de către Niculae Robert Andrei (Any1), Dumitru Florin Alin (Angeles), Tudor Fornea (Tuan) și personalizată de mine. Scenariul s-a derulat în mintea mea în momentul în care am auzit piesa finală și am simțit dorința de a sublinia într-un mod cât mai simplu singurătatea unei persone care iubește și nu este iubită”, declară artista.

Fostă concurentă a show-ului TV Vocea României în echipa Loredanei, Elianne (Ana Maria Alexie), este pasionată de muzică încă de mică. La finalul lui 2017, producătorul și artistul Tuan a colaborat cu frumoasa Elianne pentru single-ul și clipul “Ce mi-ai făcut!?”. În iunie 2018, artista a lansat alături de Connect-R „Mă bate inima”, o piesă pop cu influențe reggae ce îmbină versurile jucăușe cu imaginile clipului. Apoi, câteva luni mai târziu, cei doi au colaborat din nou pentru „Vrăjitori”, single ce a adunat deja peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube și s-a menținut în topul celor mai populare clipuri de pe YouTube. La începutul acestui an, Elianne a lansat „Dor nebun”, prima sa piesă solo cu un videoclip care o surprinde pe artistă în mai multe ipostaze, într-un decor asemănător ospiciului.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *