Eli si Oana lanseaza varianta radio a piesei "Spune"!
2014-11-10 15:43:32

Dupa lansarea pe YouTube a long-edit-ului “Spune”, colaborarea dintre Eli si Oana, cei doi artisti revin cu varianta radio a single-ului “Spune”, alaturi de casa de discuri Cat Music.

“Nu am avut in plan sa realizam un radio-edit al acestei piese, dar reactiile pline de entuziasm ale ascultatorilor si sutele de mesaje primite in care oamenii ne intrebau cand pot asculta piesa pe radio, ne-au determinat sa facem acest lucru.”, declara Eli.

Single-ul “Spune”, compus de catre Eli si Oana, transpune in versuri si note o poveste de dragoste traita de catre Eli si este o continuare a piesei “Hey”. Productia muzicala este realizata de catre Costin Milon, iar videoclipul piesei a fost filmat in Timisoara, fiind regizat de catre Ionut Trandafir (Tranda Film).

Ascensiunea lui Eli a inceput prin colaborarea cu producatorul muzical George Hora si lansarea pieselor “Hey”, “Vara rece”, “Studenta”, cu milioane de vizualizari pe YouTube, piese ce au fost difuzate in heavy-rotation de radiourile si televiziunile din Romania.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *