ELI feat. Oana Radu - Bluza Gri + Album Nou ELI
2019-02-28 22:50:13

O noua colaborare intre Oana Radu si Eli pe o melodie care transmite emotie inca din primele secunde. “Bluza Gri” este extrasa de pe albumul semnat ELI – “ANOTIMP” care este disponibil din 24 februarie 2019 pe toate platformele de streaming.

“ANOTIMP” este primul material discografic al artistului ELI si contine 10 track-uri pline de feeling si sensibilitate muzicala si umana avand ca invitati pe : Oana Radu, Alex Mica, Andia, Angeles, Vlad Ciresan, Debu Teodor si Denis Hertz. Albumul este produs de o echipa de tineri in Voices Studio din Timisoara: Marius Onețiu, Dani Burg, Seian Scorobete, Emilian Jian, Vlad Ciresan, iar de mixing si mastering s-a ocupat The Professor.

,,Anotimp este primul meu album si vine dupa o cariera indelungata in care am acumulat atat cunostinte cat si foarte multa experienta in domeniul muzical. Toate acestea m-au ajutat in a contura un material asa cum mi-am dorit dintotdeauna: din suflet pentru suflet, fara reguli, tipare sau stereotipuri in ceea ce priveste productia si orchestratia, fara nimic artificial in versuri si interpretare. E pur si simplu ceea ce am simtit. Nu m-a interesat nimic altceva decat sa transmit starile mele celor care imi asculta muzica stiind ca daca voi face asta intr-un mod original si fara sabloane de creatie voi reusi sa le ating sufletele.” – a declarat Eli.

Eli este unul dintre cei mai titrati artisti de hip-hop din Romania, avand peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube la melodiile lansate pana in prezent, piese in heavy-rotation pe radio si tv dar si nominalizari la premiile muzicale. Printre cele mai de succes single-uri putem enumera piesa Tu alaturi de Oana Radu & Dr. Mako, Vara Rece in colaborare cu Kamelia, Nu mai cred in tine cu Alex Mica, Hey, Spune cu Oana Marinescu, Studenta si multe altele. De asemenea Eli a mai colaborat in trecut si cu George Hora, Puya, Mark, Amalia, Nico, Cristyz.

Full Album ➜ https://bit.ly/2Npr4XL

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *