Elena Ionescu lanseaza primul videoclip 8k din Romania
2019-11-20 20:42:47

“Ce e dragostea?
Asta e o intrebare la care am incercat sa caut un raspuns si care m-a facut sa creez aceasta piesa in urma trairilor personale. Viata e frumoasa si trebuie traita asumat si fara regrete oricum ar fi ea.
Cel mai frumos lucru este ca indiferent prin ce trecem noi oamenii, prin experiente placute sau mai putin placute, sa reusim sa le acceptam si sa desprindem tot ce este mai bun si constructiv.
Inspiratia din viata reala, m-a facut sa creez aceasta piesa de suflet in care poate va veti regasi unii dintre voi. Este o piesa sincera si facuta cu multa dragoste. Cel mai important pentru mine este ca am avut oportunitatea sa lucrez cu oameni profesionisti care au putut expune aceasta poveste asa cum este ea.
Piesa este compusa de mine si Vlad Ciesan, iar productia muzicala poarta semnatura lui Mario Joy, care a produs numeroase hituri internationale, caruia ii multumesc pentru increderea acordata si pentru productia acestui single.
Videoclipul a fost realizat de “Calatorie Magica”, avandul D.O.P. pe Alex Marica, sub indrumarea tanarului regizor Octavian Iacob, un om extrem de talentant cu o viziune noua in industria muzicala si in cinematografie, cu numeroare aprecieri si studii terminate in cadrul Academiei de film de la New York, a realizat dupa multe alte clipuri muzicale , primul videoclip 8k din Romania, astfel incat “Ce este dragostea” este primul videoclip filmat 8k.
Tinutele din videoclip au fost realizate de Luiza Ganea si Casi Couture, iar outfitul a fost facut de Liana Obancea.
Ii multumesc de asemenea, lui Valentin Teaca, modelul cu care am filmat si nu in ultimul rand lui noului meu manager Bogdan Toma (Voices Media), omul din spatele acestui proiect care s-a dedicat ca acasta productie sa iasa asa cum am sperat!
Inca o data le multumesc tuturor si sper ca “Ce e dragostea?” sa ajunga la inimile voastre asa cum a fost ea facuta… din suflet, cu multa dragoste.” – spune Elena Ionescu.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *