Elena Gheorghe - Pana la stele (varianta live)
2015-02-12 17:11:37

Elena Gheorghe continua seria “Love Moments – Live Sessions” si lanseaza varianta live a hitului lansat in 2008, “Pana la stele”, insotit de un clip cu imagini inedite de la nunta artistei, de acum 3 ani.

“De Ziua Indragostitilor, daruiesc tuturor celor care cred in magia iubirii, piesa-talisman a povestii mele de dragoste”, spune artista entuziasmata.

“Nu e deloc intamplatoare alegerea acestei piese pentru lansarea de Ziua Indragostitilor. Toate cuplurile de indragostiti au cate o piesa, un refren, care spun povestea sau poarta emotia istoriei lor de iubire. Pentru mine si Cornel, jumatatea mea de 11 ani, aceasta piesa e “Pana la stele”. O cant mereu cu gandul la el, a fost refrenul pe care am dansat la nunta noastra, e melodia care, de fiecare data, ne aminteste de toate momentele minunate ale povestii noastre de iubire. Si imi doresc ca, odata cu ea, sa transmitem tuturor celor care asculta versiunea live-session, increderea in forta incredibila a iubirii si pofta de a pretui sau cauta, pentru cei single, sufletul-pereche”, declara Elena.

Clipul acestui “Love Moment” are, in afara de inregistrarea live a interpretarii piesei Elenei, impreuna cu bandul sau de instrumentisti, imagini inedite de la nunta artistei din 2012, cu muzicianul si managerul Cornel Ene.

“Love Moments – Live Sessions” a debutat pe 15 ianuarie si o data la doua saptamani, in fiecare joi, Elena lanseaza o noua piesa inregistrata live, cu trupa ei de instrumentisti, iar proiectul este creat de catre artista ca sa celebreze “energia si atmosfera pe care le creeaza o interpretare live, cu band-ul in spate, cu vibratiile pe viu ale fiecarui instrument; in live sessions stau esenta, povestea, bucuria unui artist.”.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *