Elena feat. Danny Mazo - Señor Loco (videoclip nou)
2015-06-26 17:44:26

elena1

Dupa succesul european al hitului “Mamma Mia (He’s italiano), in colaborare cu Glance, Elena Gheorghe cucereste din nou topurile internationale, de aceasta data cu cel mai recent single – Señor Loco (feat Danny Mazo).

Lansat in urma cu o luna, single-ul “Senor Loco” ocupa deja prima pozitie in cel mai important top muzical din Mexic (Top Chart Tv – http://topcharttv.com) si este in promovare pe radiourile din Spania si Polonia. Mai mult, piesa are peste 37,000 de tag-uri in top 100 Shazam Spania si peste 36,000 in top 100 Shazam Polania. Dupa lansarea noului single, Elena Gheorghe a inceput turneul “Señor Loco” si sustine numeroase concerte in principalele orase din Spania.

Piesa “Señor Loco” este o noua colaborare a Elenei cu compozitorul si producatorul muzical Laurentiu Duta, dar si primul featuring lansat alaturi de artistul columbian Danny Mazo.

In momentul lansarii videoclipului, o poveste vizuala inspirata din energia latina a fiestei sevilane si atmosfera exuberanta din anii ’60, Elena declara ca piesa “Señor Loco” o intoarce la prima ei mare iubire, muzica latino.

Va invit sa urmariti videoclipul celui mai recent single al indragitei cantarete, Elena Gheorghe, “Señor Loco”, un featuring cu Danny Mazo, dupa care astept parerile voastre.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *