Ele sunt cele mai scumpe soliste din România! Ce tarife cer la concerte
2018-07-06 17:19:22

Vara lui 2017 va fi una fierbinte pentru solistele noastre, care au arme redutabile pentru a face show: repertoriu, instrumentişti şi coregrafie. Click! a intrat în posesia ofertelor, pe care cele mai îndrăgite soliste le pun în faţa organizatorilor de evenimente. De exemplu, Delia nu se dă jos din pat pentru mai puţin de 15.000 de euro.

Fie că fac spectacol pe scene mari, precum cea de la Sala Palatului, sau cântă în pieţe, mall-uri şi petreceri private, solistele de top ţin la preţ ca la ochii din cap.

Au şi de ce, pentru că toate cântă live, cu instrumentişti, au coregrafii sexy şi hituri pe care orice fan îşi doreşte să le asculte.

Radio Crazy îţi spune care sunt onorariile pe care le percep, în 2017, cele mai îndrăgite soliste de la noi. Este vorba despre Loredana, Andra, Delia, Inna şi Alexandra Stan.

Cu excepţia celei din urmă, toate celelalte mai au ceva în comun şi anume că prezintă emisiuni de televiziune.

Loredana (47 de ani) are mai multe variante de spectacole, însă preţul ei pentru un show complex ajunge la 12.500 de euro. Poate cânta cu trupa Agurida sau singură, însă vedeta e capabilă să te treacă prin toate genurile muzicale.

Face ravagii cu hituri precum „Şaraiman”, „Apa”, „Şatra în asfinţit”, piesa din telenovela “Inimă de ţigan” sau „Bună seara, iubito”. Un plus de notorietate, dacă mai avea nevoie, i-a adus şi rolul de jurat în emisiunea „Vocea României”, de la PRO TV.

Şi Delia (35 de ani) face show la fiecare spectacol, poate cel mai spectaculos la ora actuală, de aceea nu degeaba are onorariul de 15.000 de euro pe concert. Vedeta a umplut Sala Palatului cu show-urile ei, iar fiecare piesă lansată în ultima vreme a devenit hit.

De la „Pe Aripi de vânt”, la „Cine m-a făcut om mare” sau „Rămâi cu mine”, vedeta a fost mereu pe primul loc. Când nu are concerte, Delia face şi televiziune, fiind jurată la „X-Factor” şi „iUmor”, de la Antena 1.

Şi Andra (30 de ani) este în top, având un tarif de 8.500 de euro pe show. Vedeta, care este jurată la „Românii au talent” şi „Vocea României Junior”, de la PRO TV, a lansat mai multe hituri, dar şi colaborări, cea mai de succes fiind cea cu David Bisbal.

Andra a umplut anul acesta Sala Palatului de trei ori la rând, iar fanii sunt în delir după piesele „Iubirea schimbă tot”, „Inevitabil va fi bine”, „Floare de nu mă uita” sau „La refren”.

Inna (30 de ani) se menţine de ani buni în topuri, deşi solista are mai multe concerte în străinătate şi mai puţine în Româmia.

Vedeta încasează şi 15.000 de euro pe show, însă suma poate varia în funcţie de durata concertului. Fanii din Mexic, Spania, Turcia sunt şi acum înnebuniţi după albumul ei de debut, “Hot” (2009), dar şi după piesele actuale. Şi Inna face parte din juriul unei emisiuni TV, „Vocea României Junior”, de la PRO TV.

Tot de succes internaţional are parte şi Alexandra Stan (28 de ani), care a cucerit piaţa din Japonia, Turcia sau China. Onorariul artistei e de 15.000 de euro şi fiecare concert al ei include şi melodia „Mr. Saxobeat”, piesă care i-a şi adus celebritatea în 2010.

Din topul celor cinci soliste bine plătite, Alexandra este singura care nu are nici un proiect în televiziune.

Antonia şi Velea, 3.000 de euro de căciulă

Cei doi solişti, care formează un cuplu în viaţa reală, au şi ei parte de o ofertă foarte bună.

Antonia (28 de ani) urcă pe scenă la spectacole pentru 3.000 €, iar iubitul şi tatăl copiilor ei, Alex Velea (33 de ani), pentru aceeaşi sumă.

Solista a lansat de curând o piesă ce se numeşte „Iubirea mea”, iar în videoclip apare în scene tandre alături de Alex Velea.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *