Ela Rose feat. Cortes - Mi-e frica (lyric video)
2014-10-31 13:55:52

Dupa succesul national si international obtinut cu hiturile “I Can Feel”, “Lovely Words”, “No U No Love” ori “I’m Done”, frumoasa Ela Rose revine in forta cu un nou single, “Mi-e frica”.

Piesa “Mi-e frica” este produsa in studioul Dav7 Music si ne vorbeste despre o poveste dintre doua persoane care s-au iubit, au incercat sa faca totul pentru relatia lor insa, intr-un final, au acceptat faptul ca fiecare trebuie sa o ia pe propriul drum.

Lansat odata cu un lyric-video, in care artista alearga de frica trecutului intunecat, single-ul evidentiaza o noua etapa din cariera muzicala a acesteia, trecerea de la piese house in limba engleza, la cele cu influente dubstep si cu versuri in limba romana.

este un dubstep comercial, o noutate pentru Romania. Este prima mea piesa in limba romana si sunt convinsa ca multi se vor regasi in acesta poveste. Pentru ca pana acum nu am scris versuri in romana, in cazul acestei piese totul a fost diferit. a reunit toata gasca Dav7, iar fiecare membru in parte a contribuit cu cel putin un vers”, declara Ela Rose.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *