EL Radu a lansat piesa și videoclipul „Зов Любви”
2017-03-10 18:02:23

După o lungă perioadă de așteptare, interpretul și producătorul EL Radu a lansat de 8 Martie piesa și videoclipul acesteia „Зов Любви”. Este primul lui single interpretat în limba rusă și reprezintă o nouă colaborare cu o întreagă echipă multinațională.

Melodia piesei îi aparține lui Oleg Buzatu, textul este compus de Valia Alonsa și EL Radu, iar aranjamentul a fost realizat de către Emilio Mantes, din Estonia. Masteringul piesei a fost făcut la Londra, de către Kevin Daniel.
EL Radu, fiind un adept al baladelor de dragoste, s-a descurcat de minune cu această nouă provocare, mai ales că de mic copil posedă competențe de comunicare în limba rusă.

Cât ține de materialul video, acesta a fost filmat de către o echipă din Republica Moldova – „SB Production MD” (Sergiu & Ruslan Bujeniță). Regizorul videoclipului, Alexei Dobrunov, a redat o dramă cinematografică – povestea unui cuplu a cărui relație ține de trecut, iar băiatul o revede pe fosta lui iubire doar datorită amintirilor ecranizate, metaforic, pe sticla unui televizor. Și trupa a fost aleasă pe sprânceană, reușind să confere videoclipului dramatism și dinamism. Protagoniștii Nico Bargan și Margarita Pimoșenko au fost compatibili sută la sută în acest videoclip. Actorii și-au obținut rolurile, după ce au fost selectați în cadrul castingului organizat pentru filmări. Videoclipul este promovat pe pagina de YouTube ELLO, cel mai popular cont de YouTube din Comunitatea Statelor Independente (CSI), artistul mizând pe o promovare intensă pe piața de acolo. Filmările clipului au durat trei zile și s-au desfășurat în suburbiile capitalei, precum și într-un pavilion din Chișinău.
În această lună, EL Radu va promova atât clipul, cât și piesa la posturile TV și radio din Republica Moldova, ulterior în străinătate. Unde? Când? Rămâne să vedem.

Acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere să urmărim împreună videoclipul piesei “Зов Любви”, după care vă aștept cu părerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *