Ei sunt producătorii români care l-au impresionat pe Snoop Dogg și i-au produs o piesă! Vezi și tu videoclipul “Sirens”!
2019-04-08 17:32:53

Săptămâna trecută, Kaan, Snoop Dogg și Eleni Foureira (ocupanta locului 2 la Eurovision 2018), au lansat videoclipul piesei “Sirens”. Interesant este că pentru orchestrația și producția melodiei, cei trei au lucrat cu echipa de producători români de la Tuan Records: Andy Robert, Tudor Fornea și Daniel Alexandrescu.

“Am lucrat foarte bine cu Snoop Dogg, Eleni și Kaan. Am avut acel vibe pozitiv și necesar pentru ca piesă să sune cum trebuie și suntem foarte mulțumiți de rezultat”, a declarat Andy Robert (Any1).

“Faptul că Snoop Dogg a ales să lucreze cu noi ne-a surprins puțin, însă asta înseamnă și o recunoaștere a muncii depuse de noi la Tuan Records. Îmi place cum au ieșit atât piesă cât și videoclipul și sunt foarte curios de feedback, “Sirens” fiind o piesă destul de greoaie, însă și comercială în același timp”, a adăugat Tudor Fornea (Tuan).

“Sirens” este compusaa de Fotios Stefos, Annie Lennox, Dave Stewart, Kaan Gulsoy, Drama Queen, Paninos, Ling Fung și Calvin Cordozar Broadus Jr., vocea adițională aparținând Andreei Vătavu.

Echipa Tuan Records formată din Any1 și Tuan activează de ceva vreme în industria muzicală din România, lucrând deja cu artiști cunoscuți precum Lora, Connect-r sau Shift.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *