Edward Sanda lansează primul său vertical video: Inimile de pe Insta
2019-11-20 20:56:31

Edward Sanda și Claudia lansează o piesă despre cel mai fierbinte subiect al momentului: rețelele de socializare și felul în care acestea ne afectează viața de zi cu zi.
Lumea se schimbă, iar online-ul și rețelele de socializare încep să cântărească mai mult decât ceea ce este palpabil, real. De multe ori, lumea virtuală primește atenție din partea noastră 24/24, în detrimentul lumii „reale” și a oamenilor care sunt cu adevărat lângă noi. Vrem sau nu să recunoaștem, dăm uneori prea multă importanță zecilor și sutelor de inimioare din online.
Inimile de pe Insta este compusă de Claudia Suteu și Edward Sanda în studiourile Famous Production, iar videoclipul este unul vertical, care „imită” socializarea de pe Instagram.
Am scris ‚Inimile de pe Insta’ în trafic. Mă inspiră oamenii și poveștile lor. Pentru această piesă m-au inspirat o serie de povești observate în jur, unele fericite, altele mai puțin, care au prins formă în urma interacționării de pe rețelele de socializare. Ceea ce nu trebuie să uităm totuși că singurele inimi care bat cu adevărat sunt cele reale. declară Claudia
Cred că tema pe care o abordăm în noua piesă, „Inimile de pe Insta”, este una importantă în societatea în care trăim. Am devenit dependenți de notificările rețelelor de socializare, de like-uri și inimi, iar piesa aceasta atrage atenția asupra acestui subiect. Trebuie să învățăm să ne deconectăm, să uităm măcar periodic de online și să trăim cu adevărat, în offline. spune Edward Sanda
Edward Sanda are în palmares piese de succes, precum „Doar pe a ta” și „În palma ta”, în colaborare cu Ioana Ignat si pregătește pentru 2020 noi piese și colaborări cu artiști cunoscuți, precum Lidia Buble sau rapper-ul El Nino.
Claudia este o artistă talentată și versatilă, care cântă și compune propriile piese și de asemenea cântă la pian încă din copilărie, fiind și absolventă a Conservatorului. În piesele sale abordează teme de interes social, reușind să transmită emoție prin muzica sa.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *