Edward Sanda a luat lecții de actorie cu Doinița Oancea, pentru videoclipul celei mai recente piese - „Scântei în mintea mea"
2020-12-03 18:57:59

· Piesa este prima dintr-o serie de 5 și va fi inclusă pe un mini-album

În luna cadourilor, Edward Sanda a pregătit pentru fanii săi nu doar o piesă, ci un întreg concept muzical. Artistul Famous Production lansează „Scântei în mintea mea”, prima melodie care va face parte dintr-un EP ce va conține 5 piese cu un nou stil muzical, cu sound urban și influențe trap. „Cu acest EP voi face trecerea într-o nouă etapă a carierei mele, atât ca stil muzical, cât și ca imagine. Simt că este un pas firesc, de maturizare și aștept cu nerăbdare să vă prezint aceste piese. Le vom lansa la o distanță de aproximativ două luni, una de cealaltă.”, declară Edward.

„Scântei în mintea mea” este despre o poveste de dragoste, despre atracție irezistibilă și senzualitate, după cum spune chiar Edward. „Am scris-o în colaborare cu Irina Cupco, o artistă foarte talentată din Chișinău, pe care am cunoscut-o când a venit la studioul Famous Production pentru o serie de sesiuni. Am compus mai multe piese împreună, iar <Scântei în mintea mea > este prima finalizată”, adaugă artistul.

Pregătirea pentru filmările videoclipului i-a adus lui Edward o altă noutate, ceva ce nu a mai făcut până acum: cursuri de actorie, cu nimeni alta decât buna sa prietenă, Doinița Oancea. „A fost o experiență extraordinară! Doinița nu este doar o actriță foarte bună, dar și o profesoară talentată. În videoclip aveam de interpretat un personaj, un <bad boy> și am lucrat cu ea la atitudine, stare, cum să exprim și corporal și ca expresie facială noua ipostază. M-a ajutat foarte mult, ne-am întâlnit de câteva ori, am analizat și exersat scenariul cadru cu cadru, cam câte 6 ore de fiecare dată”, povestește Edward, încântat.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *