Ed Sheeran, Skrillex si Wiz Khalifa – printre favoriti la MTV Video Music Awards
2015-07-22 17:27:31

music-picture (9)

MTV Video Music Awards si-a desemnat nominalizatii la unele dintre cele mai ravnite trofee din industria muzicala. Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc pe 30 august in Los Angeles, iar gazda din acest an este nimeni alta decat Miley Cyrus. Taylor Swift, Ed Sheeran, Beyonce si Kendrick Lamar conduc topul nominalizarilor in acest an.

Una dintre cele mai bune colaborari ale anului nu avea cum sa treaca neobservata: Wiz Khalifa si Charlie Puth si-au adjudecat o nominalizare la categoria “Best Collaboration” si inca una la categoria “Hip-Hop Video” pentru piesa dedicata lui Paul Walker si aparuta pe coloana sonora a filmului “Fast and Furious 7” – “See You Again”.

Totodata la categoria “Best Video With A Social Message”, piesa lui Wale. “The White Shoes” este nominalizata pentru atentia pe care a atras-o asupra celor doua taisuri pe care le poate avea consumerismul.

Ed Sheeran nu putea sa nu fie prezent la cat mai multe categorii: “Best Male Video”, “Video of the Year”, “Best Pop Video”, “Best Choreography”, “Best Editing” si “Best Cinematography”, fiindu-i apreciate atat “Thinking out loud”, cat si “Don’t”.

Noul hit lansat de Skrillex & Dipo alaturi de Justin Bieber a strans trei nominalizari pentru “Best Art Direction”, “Best Editing” si “Best Visual Effects”.

Vance Joy, artistul de origine australiana, capatata tot mai multa popularitate, fiind desemnat “Artist to Watch”, iesind in evidenta cu videoclipul piesei “Riptide”

Fanii isi pot vota favoritii incepand de astazi folosind link-ul vma.mtv.com

Cine voteaza? Care sunt preferatii vostri? Astept pareri!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *