Ecaterine – Flăcări în rai (videoclip nou)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Frumoasa blondă, Ecaterine vine în atenția fanilor cu un nou single, “Flăcări în rai”, o baladă de dragoste, în care artista afirmă că se regăsește și care confirmă maturizarea sa artistică.

Dacă primele sale piese sunt dance, pline de energie și culoare, Ecaterine schimbă registrul muzical și lansează o piesă pop-rock, care confirmă maturizarea sa artistică și în care artista afirmă că se regăsește.

“Mă simt împlinită! Este exact genul de piesă cu care rezonez. Eu sunt o fire veselă, dar și foarte pasională. E lupta cu sinele, pentru că dragostea hrăneste și consumă, în același timp”, declară Ecaterine.

Piesa “Flăcări în rai” este compusă în studiourile Kazibo, de către Alex Pelin și Ovidiu Baciu, iar videoclipul este regizat de Dan Petcan. Pentru filmările videoclipului, care au avut loc pe parcursul a două zile, Ecaterine a trebuit să îndure un frig îngrozitor și să pășească cu prudență într-o casă foarte veche, locul în care s-au filmat o mare parte dintre cadre.

În strânsă legătură cu versurile piesei, în videoclip Ecaterine este în mijlocul unui “rai plin de flăcări”, din care are cu greu scăpare.

Însă, întâlnirea cu marea, cea care îi oferă liniștea de care are cea mai mare nevoie, o face să continue să viseze și îi readuce speranța.

Videoclipul “Flăcări în rai” este al treilea din cariera artistei, după colaborarea cu Dimitri pentru piesele “Zi cu soare” și “Chiky lala”. Cei doi artiști sunt soliștii trupei Popa Sapka, iar Ecaterine nu neagă o viitoare colaborare cu Dimitri.

Încă o piesă ce se anunță a fi hit, produsă de către cei de la Kazibo. Se pare că băieții au găsit rețeta succesului și le dorim multă baftă.

Comentarii