Ea e noua protejata a lui Mihai Gruia! Uite cat de sexy este si afla cum a agatat-o fostul membru al trupei Akcent!
2017-02-17 18:59:04

Descoperita de catre Mihai Gruia, fostul component al trupei de succes Akcent, Bianca începe sa-si faca un nume muzica si ascensiunea ei continua.

Mihai Gruia a dezvaluit cum a “agatat-o” pe tanara artista: “Pe Bianca am remarcat-o intr-un clip postat de ea pe facebook in care canta imnul Romaniei. Mi-a placut mult de ea si am chemat-o la studio imediat! De atunci Bianca a devenit artista noastra si am inceput sa ne ocupam de cariera ei artistica. Este o fata extrem de talentata si muncitoare si avem extrem de mare incredere in ea!”, a dezvaluit Mihai Gruia.

Bianca se declara incantata de colaborarea cu Mihai Gruia: “In urma cu 2 ani de zile, mai exact de ziua nationala a Romaniei, am postat un filmulet pe facebook, in care interpretam un cantec patriotic si care spre suprinderea mea a avut un foarte mare impact. Clipul a inregistrat peste 1 milion de vizualizari, in cateva zile, fiind distribuit de foarte multe persoane, inclusiv personalitati din tara. Printre cei care mi-au apreciat filmuletul, a fost si Mihai Gruia care mi-a trimis un mesaj de felicitare si mi-a facut o invitatie la studioul Mango Music, pentru a ne cunoaste mai bine, in vederea unei colaborari artistice”, povesteste Bianca.

În ciuda succesului, Bianca continua sa fie înteleapta, sa munceasca enorm si sa aiba multa rabdare pâna apar rezultatele. Aceasta „reteta” o ajuta pe artista atât în viata profesionala, cât si în cea personala.

“Pentru ca il cunosteam pe Mihai de cand eram mica, in sensul ca il urmaream la TV si ii ascultam muzica de cand era membru al trupei Akcent, am fost foarte surpinsa si in acelasi timp incantata. Nu am stat niciun pic pe ganduri si i-am raspuns la mesaj, spunandu-i bineinteles ca sunt de accord sa dau curs invitatiei sale. Ajungand la studioul Mango, am cunoscut intreaga echipa de productie, niste oameni minunati. Dupa primele discutii mi-am dat seama ca am ajuns la locul potrivit si ca ei sunt oamenii cu care eu vreau sa lucrez pentru a-mi indeplini visul din copilarie, acela de a avea o cariera de succes in muzica. Si da, rezultatele s-au vazut intr-un timp destul de scurt. Pana in momentul de fata am lansat mai multe piese semnate DOMG, producatorii Mango Music, Dorian Oswin si Mihai Gruia, unele dintre ele inregistrand peste 4 mil. de vizualizari. Ultima piesa lansata o gasiti pe youtube sub denumirea Bianca & DOMG- “Te vreau, dar nu te vreau”. Ma bucur din suflet ca Dumnezeu mi-a scos in cale acesti oameni minunati, carora le multumesc pentru tot ce au facut pentru mine si ii asigur in continuare de tot respectul meu si de implicarea mea totala in realizarea proiectelor ce vor urma”, a mai adaugat tanara artista.

Mihai Gruia impreuna cu Dorian Oswin, cu care formeaza proiectul DOMG, au lansat alaturi de Bianca piesa “Te vreau, dar nu te vreau”. Piesa este produsa in studioul DOMG si este lansata alaturi de Cat Music, iar videoclipul este filmat in Bucuresti si este regizat de catre Taz.

Anul trecut, Bianca a colaborat cu artisti precum Cortes si Mircea Eremia, pentru piesa “Interzis”, respectiv “Fara el, fara ea”. Cele doua piese au adunat peste 3 milioane de vizualizari pe YouTube, fiecare. Primul single DOMG a fost lansat in iarna anului 2015 impreuna cu Alina Eremia, piesa “Don`t Worry About It”, piesa licentiata in mai multe teritorii din Europa. DOMG a semnat de curand productii pentru artisti de top din Romania, printre care amintim Puya, Anastasia, Mellina si Vescan.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa (re)urmarim impreuna clipul piesei, “Te vreau, dar nu te vreau”, dupa care va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *