Durere de cap. Scapă de ea fără pastile, în câteva minute
2019-01-21 17:29:59

Dacă și tu ești una din persoanele care nu dorește să ia pastile, ai nimerit bine. Azi vorbim despre o durere de cap si modul de a o trata, fără ajutorul pastilelor. Știm că, în ziua de azi, tot mai multe femei suferă de această problemă. Totuși, dacă durerile de cap sunt dese și constante, mergeți la medic.

Durere de cap. Scapă de ea fără pastile

Cel mai rapid și eficient mod de a scăpa de durerea de cap e prin presopunctură. Este un masaj cu eficiență confirmată științific. E o formă de acupunctură și reflexoterapie, dar nu presupune cunoștințe medicale de specialitate.

Cum se face presopunctura pentru dureri de cap

Așează-te într-o poziție confortabilă și relaxează-te. Masajul durează între 30 de secunde și 1 minut. Folosește mișcări ușoare, circulare. Durerea dispare în timpul masajului sau la 5-10 minute după.

Cele șase puncte de masat:

Punctul celui de-al treilea ochi sau Yintang e situat între sprâncene, unde rădăcina nasului se întâlnește cu fruntea. E responsabil pentru eliminarea oboselii ochilor.

Aceste puncte simetrice sunt localizate la baza marginilor interioare ale sprânceneor. Masarea te ajută și cu nasul care curge și îmbunătățește acuitatea vizuală. Masează 1 minut, apăsând sau folosind mișcări circulare.

Sunt localizate în părțile laterale ale ochilor. Caută niște gropițe în partea de jos a pomeților, acolo vor fi. Ajută la deschiderea sinusurilor, reduce durerile de cap și de dinți și te detensionează.

Aceste puncte sunt în spatele capului, între urechi și capătul șirei spinării. Masarea lor ajută la calmarea congestiei nazale, a durerilor de ochi și urechi, a durerilor severe de cap și a migrenelor.

Punctele Shuai gu sunt situate la 2-3 cm de linia părului, lângă tâmple. Caută niște mici gropițe, acolo sunt. Presiunea aplicată calmează durerea din regiunea temporală și oboseala ochilor.

Punctele sunt localizate pe spatele palmelor între degetul mare și arătător. Presiunea aplicată aici calmează durerea de spate, de dinți și tensiunea din mușchii gâtului.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *