Duran Duran lanseaza noul album mai devreme!
2015-07-10 19:12:29

news-picture-11

Una dintre cele mai de succes formatii din istorie, Duran Duran, a anuntat ca va lansa noul album “Paper Gods” pe 11 septembrie, si nu pe 18 asa cum era programat initial, ca urmare a numeroaselor cereri din partea fanilor.

Vocalistul Simon Le Bon, claparul Nick Rhodes, basistul John Taylor si tobosarul Roger Taylor au inregistrat “Paper Gods” in Londra alaturi de producatorii Nile Rodgers, Mark Ronson, Josh Blair si Mr. Hudson.

Piesele de pe cel de-al 14-lea album din cariera au fost deja apreciate ca fiind cele mai bune de la lansarea lui “Rio”, cuprinzand adevarata esenta a lui Duran Duran – dualitatea si conflictul starilor care s-au aflat intotdeauna la baza mesajelor transmise de trupa. Visceral si indraznet, albumul combina pop-ul contemporan cu elemente experimentale, rezultand un material epic in tot ansamblul sau.

O versiune deluxe al lui “Paper Gods” este disponibila pentru pre-comanda, iar single-ul “Pressure Off” poate fi achizitionat din magazinele digitale.

Duran Duran au anuntat de asemenea ca vor concerta in cadrul unei serii de festivaluri de vara, dar vor sustine si show-uri separate in SUA in lunile septembrie si octombrie, urmate de un turneu in Marea Britanie care culmineaaza cu un concert de proportii pe Arena O2 din Londra.

Pana la data lansarii noului album, “Paper Gods”, va las sa (re)ascultati piesa Duran Duran – “Pressure Off”, un featuring cu Janelle Monáe si Nile Rodgers. Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=ZYpnpYDQdbk

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *