Dupa mega-succesul piesei "Mi Ritmo", Free Deejays vor sa doboare un nou record
2017-04-03 17:19:16

Cei doi membri ai trupei Free Deejays, Bogdan Tascau (Dl. Problema) si Rares Varniote, revin in forta.

Trupa care a adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube lanseaza “Leyla”, o piesa care nu te lasa sa stai locului.

“Impreuna cu Rares, ne bucuram sa va oferim o melodie venita din suflet pentru toti iubitorii de muzica de dans”, a declarat Bogdan.

Free Deejays i-au adus in videoclip si pe cei mai in voga dansatori ai momentului, Agata Denisa Faye si Alin Tudorie. Acestia din urma sunt campioni nationali si internationali la bachata. Frumoasa Denisa detine si titlul de campioana nationala la salsa solo.

“Ne bucura mult aceasta colaborare. Cei de la Free Deejays ne-au considerat potriviti pentru acest videoclip, tinand cont ca ritmurile melodiei sunt foarte apropiate de ceea ce dansam noi in fiecare zi, iar regizorul clipului ne-a vazut, de la bun inceput, ca facand parte din poveste”, a povestit dansatoarea Agata Denisa Faye.

Videoclipul melodiei “Leyla” s-a filmat la Mediaholic Studio, in regia lui Razvan Marinescu. De tinutele personajelor s-a ocupat Magda Mohamed, iar Mihaela Marinescu a avut grija de make-up-ul artistilor.

Muzica si versurile sunt compuse de Bogdan Tascau, Rares Varniote si Sarivan Razvan. Orchestratia a fost facuta in studiourile Code Production de catre Bogdan Tascau, Rares Varniote, Alin Tiganus, Tiberiu Bancila si Vlad Cretu, masterul fiind realizat de Bunicu Magic. Piesa este semnata de label-ul Code Production.

Acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul noului single, “Leyla”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *