Dupa Jo, Uddi & Nadir, Randi a mai descoperit un artist de exceptie: Claudia
2017-06-22 16:46:43

Dupa ce a adus in atentia publicului si in topurile de radio artisti precum Jo, Nadir sau Uddi, Famous Production lanseaza o alta artista care promite: Claudia.

Piesa de debut, Jos jos, este compusa chiar de catre artista, care pe langa frumusetea vocala, are si vocatie de compozitor.

Daca intr-o zi pasiunea devine un scop, dupa multa munca s-ar putea sa devina profesie. Iar cand se intampla acest lucru, ne putem considera fericiti. Asta i s-a intamplat Claudiei, care de la varsta de 5 ani a descoperit pianul, iar de atunci muzica face parte din viata ei.

Un vechi proverb japonez vorbeste despre cele trei fete pe care fiecare dintre noi le are: pe prima o aratam lumii, pe a doua celor apropiati, iar cea de-a treia este propria reflexie si cea despre care canta Claudia in piesa ei.

Este important sa fim noi insine, sa nu uitam nici macar pentru un moment cine suntem cu adevarat. Piesa Jos jos vorbeste despre iubirea neconditionata de mastile pe care le purtam uneori in societate. Daca oamenii ne vor iubi pentru chipurile fara masti, pentru ceea ce am fost si pentru ce vom fi, vor creste semnificativ sansele de a fi cu adevarat mai fericiti, nu doar in pozele si statusurile de pe retelele de socializare.

Claudia: “Ma consider o persoana care a avut sansa de a-si urma visul, lucru pe care ni-l permitem cu greu in zilele noastre. Si ce poate fi mai frumos decat o echipa care lucreaza pentru un vis? Am simtit acest lucru prima data cand am intrat in studiourile de la Famous Production. Bucurestiul poate parea multora un haos si iti poate stinge inspiratia daca nu inveti si nu reusesti sa fii creativ in orice situatie. Insa mediul atat de primitor si echipa de la Famous m-au facut sa imi doresc inca din primele minute, sa devin si eu, o parte din acest tot care serveste muzica.”

Randi: “Ma bucur sa va anunt ca avem o noua colega in echipa, CLAUDIA, careia ii urez bun venit! Sper sa o primiti si voi cu bratele deschise si sa va placa primul ei single – Jos jos, in calitate de artist din gasca #famous. Unul dintre motivele pentru care am pus bazele Famous Production a fost pentru a descoperi si promova artisti talentati, precum Claudia.”

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Jos Jos”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *