Dupa "Eres Mi Vida", Alessandra revine in forta cu "Khalia"
2015-11-27 20:12:48

Alessandra, tanara artista, care a dat lovitura vara trecuta cu piesa dance pe care o puteam auzi in toate cluburile, “Eres Mi Vida”, ne prezinta acum o noua piesa, “Khalia”, pe care ne provoaca sa o punem pe repeat.

Alessandra a marturisit ca se identifica in mare parte cu mesajul piesei si ca genul acesta de relatie este foarte raspandit intr-o lume in care oamenii tind sa fie mai impulsivi si lasa instinctele sa iasa la suprafata din ce in ce mai des. “In piesa e vorba de o relatie in care cei doi ba se iubesc ba se cearta, lucru des intalnit.Am trecut si eu prin asa ceva, in prima strofa ne iubim, pe refren ne declaram dragostea iar pana la finalul piesei imi rupe inima”.

Astfel, ritmul ametitor si ademenitor este completat de un mesaj personal, experimentat de multi dintre noi, inclusiv de Alessandra.

La doar 18 ani, Alessandra a inceput sa cante inca din copilarie, astfel ca se simte foarte confortabil pe scena si pe platourile de filmare. “M-am simtit foarte bine la filmari, mai ales ca s-au desfasurat in doua zile superbe de toamna, cu soare, undeva la un palat desprins parca din povesti. Chiar daca era destul de rece am incercat sa-mi intru in rol si sa fiu cat mai relaxata si naturala”, a povestit artista.

Dupa succesul inregistrat cu “Eres Mi Vida”, o piesa a carei popularitate a depasit granitele Romaniei, Alessandra este pregatita sa cucereasca lumea cu “Khalia”: “Sper ca publicul sa primeasca piesa la fel de bine cum a primit si “Eres mi vida”. Am cantat din suflet pentru fiecare din cei care vor da play si sper ca ei sa auda asta si sa le transmit ce trebuie.”

Alessandra a inceput sa cante inca de la 4 ani si de-a lungul timpului a adunat nu mai putin de 15 trofeee la concursurile de muzica desfasurate atat in tara, cat si in strainatate. Alexandra Stanciu, pe numele sau adevarat, are si calitati innascute de actrita, jucand pe scena teatrului din orasul sau natal, Focsani.

Artista a facut primii pasi in muzica inca de la 16 ani sub numele de Yonna. In 2015 a decis sa se prezinte in fata publicului ca Alessandra, alaturi de Roton Music.

Va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al frumoasei artiste, Alessandra, “Khalia”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *