După ”Discoteka”, INNA și Minelli te invită la ”Party”
2021-09-18 13:45:44

După ce au lansat primul single împreună “Discoteka”, INNA și Minelli colaborează din nou pentru “Party”, o piesă energică, beat-uri fresh și refren catchy.


Cele două artiste își unesc forțele pentru un adevărat imn al celei mai distractive și crazy petreceri. “Party” a fost compusă de Minelli și Viky Red, versuri de Minelli, produsă de Viky Red și lansată cu lyric video creat de Mihai Sighinaș, animație de VÂNĂ Animation Studio.

 

Pe magazinele digitale, “Party” este o colaborare cu Romanian House Mafia, un proiect muzical cu care cele două artiste au mai colaborat pentru piesele “Hola” – Minelli și “Paris to London” – INNA.

 

“Surpriză! O super piesă pentru voi și pentru cele mai fun petreceri! Don’t stop the party!”, a spus INNA.

 

“Party” este o piesă energică, plină de good vibes care sper să fie molipsitore și pentru voi. Enjoy!”, a spus Minelli.

 

INNA a avut un an plin de reușite și de colaborări. Piesa “Flashbacks”, cu peste 26 de milioane de vizualizări, a cucerit topurile din Rusia unde a fost locul 1 pentru 8 săptămâni consecutiv, în țările CIS, Turcia. Apoi a lansat “Maza” care are peste 17 milioane de vizualizări, “Oh My God”, dar și colaborarea cu Gromee pentru “Cool Me Down”, “It Don’t Matter” cu Alok și Sofi Tukker, “Papa” cu SICKOTOY x Elvana Gjata și “Aici” cu Carla’s Dreams, The Motans și Irina Rimes.

 

De asemenea, Minelli a avut un an excelent, datorită super succesului de care s-a bucurat single-ul “Rampampam” care are peste 84 de milioane de vizualizări și a cucerit topuri din toată lumea, clasându-se pe locul 5 în top Shazam Global.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *