Dupa ce si-a facut debutul la sfarsitul anului 2016 cu single-ul "Regele minciunilor", Milan lanseaza astazi "Rewind"
2017-10-24 18:22:23

De cate ori ti-ai dorit sa poti s-o iei din nou de la capat? Noul single semnat Milan se confrunta cu dilema clasica in care se regaseste fiecare persoana intr-un anumit moment al vietii.

“Sunt doua perspective ale aceleiasi relatii disfunctionale, ce-mi sunt familiare si mie. Sunt sigura ca sunt multe persoane ce se regasesc in versuri, persoane ce se feresc sa spuna lucrurilor pe nume, ce nu vor sa “face the facts”. Mi-ar placea ca ‘Rewind’ sa devina un refugiu, un loc unde gasesti o confirmare si nu simti nevoia sa mai pretinzi ca totul se intampla doar in capul tau.” – Milan

Scris si compus de Sebastian Barac & Marcel Botezan, single-ul este acompaniat de un videoclip regizat de Criss Blaziny, directia creativa apartinandu-i lui Alex Kaulitz.

“Intreaga experienta ce inconjoara aceasta lansare a fost incredibila. Am avut ocazia sa filmez intr-un mall inchis alaturi de 3 fete super cool si inconjurata de o echipa incredibil de creativa care m-a incurajat sa fiu eu insami. A fost unul dintre visurile fiecarui adolescent, sa poata sa intre intr-un magazin inchis prin care sa se plimbe si sa faca putin dezastru :)”. – Milan

La doar 16 ani, tanara artista este posesoarea unui timbru inconfundabil, un mix vocal care imprumuta din stilul unor artiste celebre precum Zara Larsson sau Dua Lipa. La toate acestea se adauga o atitudine ce o face sa iasa in evidenta cu fiecare ocazie, transformand-o pe Milan in una dintre cele mai captivante artiste din noua generatie.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “Rewind”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *