Dupa 4 ani de casatorie, Celia a facut anuntul: "Vreau sa fiu..." - Afla ce a dezvaluit public artista!
2017-05-08 16:57:14

In acest weekend, cantareata Celia si Ardeli Ancuta au aniversat 5 ani de relatie si 4 ani de casnicie. Cu aceasta ocazie, artista i-a facut o declaratie emotionanta pe o retea de socializare.

Celia si Ardeli s-au casatorit civil pe 7 mai in Australia, iar nunta religioasa a avut loc in Romania, pe 24 august, la biserica din Ghelari, unde mireasa si-a facut aparitia într-o masina de epoca decapotabila. “Sunt fericita, e cea mai fericita zi din viata mea! Ne-am dorit mult aceasta casatorie!”, declara Celia in ziua nuntii.

Acum, la 4 ani de la cununia civila, frumoasa artista a scris un mesaj emotionant pe Facebook, insotit de o poza de album cu cei doi de la nunta. Celia i-a marturisit sotului ca il iubeste, amintind de anii incredibili petrecuti împreuna: “7 Mai. Cu exact 5 ani in urma am decis sa pornim o minunata poveste de dragoste, cu exact 4 ani in urma spuneam “Da!” da, vreau sa fiu a ta si numai a ta pentru tot restul vietii mele. O viata e prea putin pentru iubirea noastra! Te iubesc cu aceeasi putere, sotul meu iubit! La multi ani, noua si iubirii noastre!”, a scris artista pe reteaua de socializare unde fanii i-au lasat multe mesaje cu urari de bine.

Celia si-a adus aminte si de primul lor sarut, artista recunoscand ca este mai de “moda veche”: “Acum 5 ani am inceput relatia, iar la un an dupa ne-am casatorit civil. Acum 5 ani, pe 7 mai, la ora 7, a fost primul nostru sarut. Eu sunt de moda veche, Hahaha:)) daca ajungeam sa ma sarut cu un baiat, ma consideram deja intr-o relatie! Nu-mi furau baietii usor nici macar un sarut, caci pentru a face acel pas il analizam cat pentru o potentiala viitoare relatie sau nu, asa ca, testul era destul de greu:)))))))”, ne-a dezvaluit indragita artista.

Celia s-a intors cu familia in Romania

Dupa trei ani în care a locuit in Australia, dedicandu-se vietii de mamica si sotie, cantareata Celia a decis sa se intoarca in tara ei natala. Celia s-a dedicat, in ultimii trei ani, exclusiv cresterii fiului sau, insa acum a decis ca e timpul sa se reintoarca la ceea ce iubeste atat de mult: muzica! Artista a mentionat si ca decizia de a se muta inapoi in Romania a fost luata de comun acord cu sotul ei, Ardeli Ancuta, care se va ocupa de afacerile pe care le au aici. “Sunt fericita pentru ca am decis in familie, iar pentru urmatorii ani, s-a ales Romania. Iar acest lucru nu poate decat sa ma bucure enorm! Iubesc tara aceasta cu bune si cu rele si o pun mai presus de Australia. Sunt extrem de fericita ca sotul meu a ales sa ne mutam in Romania si sa ne ocupam de afacerile pe care le avem aici si in acelasi timp sa imi pot bucura sufletul cu emotia scenei, care imi lipseste atat de mult”, a povestit Celia.

Asadar, acestea fiind spuse, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *