Dumy Klaw, nu si-a mai facut temele din clasa a VII-a, dar este director
2015-10-12 20:27:19

dumy

La 16 ani, Claudiu Dumitrache (Dumy Klaw), pe langa faptul ca este un cantaret cu un dosar de toata lauda, a infiintat in orasul Titu cu ajutorul institutiilor locale, un club pentru promovarea tinerilor talentati din oras si din judet pe care l-a numit TITU BAND.

Artistul, este exemplul viu ca se pot realiza lucruri marete in viata si fara sa-ti faci temele la scoala. ” Eu nu mi-am mai facut temele din clasa a VII-a”, declara Dumy chiar intr-o emisiune-tv in direct.

Totusi, adolescentul s-a descurcat si la scoala si este elev la Liceul Tehnologic “Goga Ionescu” din Titu unde se simte foarte bine datorita profesorilor minunati si colegilor din Titu Band care invata la acelasi liceu. Dumy a renuntat la ideea de a se muta la un liceu de arte, din simplul motiv ca profesorii de la Palatul Copiilor Targoviste si Scoala de Arte Populare i-au spus ca nu are ce sa mai caute acolo, ca el este un artist! Aceste laude i-au fost adresate chiar intr-un festival in care acesta a castigat punctajul maxim iar juriul, a cerut si un mic recital!

Mirabela Dauer a spus-o la ZUTV: “Sa canti la 15 ani asa performant … Iarta-ma! Avem nevoie de baieti ca acesta care canta bine!”

De asemenea, si What’s Up se declara un fan: “Imi place ca are o sensibilitate a lui…”
Dumy poate fi gasit la nelipsita adresa de facebook: www.facebook.com/Dumy.Klaw si pe Youtube la www.youtube.com/DumyKlawVEVO

Va las mai jos cateva imagini sa vedeti cine este Dumy, dar si sa ascultati “Let her Go” (cover by Passanger). Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *