Dumy Klaw intre politica si muzica?
2017-06-22 22:19:52

Claudiu Dumitrache munceste mult inca de la varste fragede pentru a ajunge sa ofere publicului muzica si emotiile lui. Dumy, a marturisit cateva dintre dorintele si planurile lui in viitorul apropiat.

“In Romania se poate daca vrei. Cu totii auzim ca e rau, ca sistemul e defect si ca tinerii renunta usor la planurile de viitor In Romania si aleg sa plece din tara. Eu m-am gandit mai bine si am realizat ca pot, cu ajutorul unor oameni buni pe care am fost norocos sa ii intalnesc si sa ii castig. Nu as putea sa fiu fericit atata timp cat nu sunt si ceilalti din jurul meu. In Romania, din pacate sunt multi romani nevoiasi care abia se descurca de azi pe maine. Pentru ca imi pasa de cei din jurul meu, am ajuns sa fac parte din Partidul Noua Romanie, alaturi de o multime de artisti tineri . Noua Romanie e deiferit de restul partidelor din tara. Are oameni buni, tineri si e adevarat, vrea o Noua Romanie, nu doar vorbe. Cu ajutorul tinerilor din Romania, cred ca vom reusi in cativa ani sa ne dezvoltam si mai mult si sa refacem sistemul. Spun lucruri mari. Dar ma pot baza pe lucruri ce dovedesc dorinta de schimbare si implicarea tinerilor. S-au infiintat filiale ale PNR in toata tara dar si in Spania, UK, Germania si Italia. Invit toti tinerii care au implinit 18 ani sa se inscrie in PNR. Regrete, nu au fost. Nu vor fi!” – sustine artistul.

Pe langa acestea, Dumy viseaza sa o aduca pe Celine Dion in Romania. Pentru el, cantareata reprezinta “centrul muzicii”. Echipa lui Dumy este acum in tratative cu echipa artistei care ar fi fost de acord sa cante in Romania anul viitor. Insa onorariul este pe masura celebritatii: aproape un milion de euro.

Cariera tanarului artist care tocmai a terminat liceul, straluceste din ce in ce mai mult. Dupa prima piesa, spectacole si aprecieri facute de artisti mari, Claudiu Dumitrache lucreaza la noi proiecte alaturi de International Artist Management si ne da intalnire la spectacolele din vara aceasta.

In perioada 30 iunie – 2 iulie, Dumy Klaw va canta alaturi de Stefan Banica, Vama Veche, Irina Rimes si Deepcentral la Zilele Municipiului Pascani. De asemenea, pe 14 iulie Dumy canta in cadrul Mamaia Music Awards iar pe 23 iulie, la Zilele Localitatii Schitu Duca din Iasi. Pe pagina artistului de facebook sau pe Bandsintown.ro, echipa artistului anunta toate spectacolele din tara la care participa in vara aceasta: Iasi, Craiova, Bucuresti, Timisoara etc.

Acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa-mi spuneti impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *