Dumy Klaw - Defined (videoclip nou)
2016-04-27 17:14:33

Dumy Klaw nu poate fi definit! Asta spune noul lui cover de la Ronan Parke – “Defined” si asta ne invata si pe noi sa credem despre noi: “Nu putem fi definiti”. Clipul vorbeste despre hartuirea in institutiile de invatamant si despre elevii care sunt victimele unor grupuri batause sau jignitoare.

Damboviteanul Claudiu Dumitrache, alias Dumy Klaw, revine in atentia publicului cu „Defined” (cover by Ronan Parke). Piesa nu a fost aleasa intamplator, ci pentru ca transmite tinerilor un mesaj de incurajare: sa fie intotdeauna ei insusi si, mai presus de orice, sa invete ca nu pot fi definiti! Este ceea ce Dumy a simtit de cand se stie, iar acum a gasit si calea de a le spune tuturor sa fie de ajutor, nu daunatori. „Defined” vorbeste despre hartuirea in institutiile de invatamant, despre elevii ce sunt victime ale diferitelor grupuri ce se cred importante. „Da, sunt liber, sa fiu… eu”!

Dumy Klaw este elev in clasa a XI-a la Liceul Tehnologic „Goga Ionescu” din Titu. La cei 17 ani ai sai se poate mandri cu realizari extraordinare in domeniul muzical, obtinand deja premii importante, precum: „Cea mai buna voce masculina” – oferit de Universitatea „Titu Maiorescu” Bucuresti in 2013; „Tehnica si expresivitate vocala de exceptie” – oferit de Tinerimea Romana, tot in 2013. Ultima… achizitie – premiul special „Music Awards TV” castigat saptamana aceasta in cadrul concursului „Battle of the voices”, organizat de Societatea Studentilor Universitatii Bucuresti.

Asadar, haideti sa urmarim impreuna clipul, apoi va astept sa-mi spuneti parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *