"Dulce impacare", colaborarea dintre Adrian Sina si Betty Blue este aici!
2019-11-21 19:43:05

“Dulce impacare” este cea mai noua piesa a lui Adrian Sina, inregistrata in colaborare cu Betty Blue, care revine in atentia publicului dupa absenta din ultimii ani din peisajul muzical autohton. Despre revenirea sa, Betty Blue spune: “Muzica va ramane tot timpul o parte din mine. Timpul dedicat familiei a fost ca o pauza de care aveam nevoie, iar acum simt ca este momentul meu. M-am schimbat, m-am maturizat, am descoperit ce mi se potriveste si care este mesajul meu ca artist, iar asta se va simti in stilul muzical al pieselor mele noi. Asa ca ne vom auzi mult mai des de acum inainte! De asemenea, a fost o adevarata bucurie si onoare sa lucrez cu Adrian Sina si sa am ocazia sa invat de la un om atat de talentat.”

Piesa este conceputa ca o poezie de dragoste moderna, iar mesajul transmis este ca un sfat pentru toti oamenii care au gasit iubirea adevarata, si anume sa nu renunte la cel mai mic obstacol. Nu exista relatie perfecta, iar impacarea este cea mai dulce.
Videoclipul, regizat de Silviu Mindroc, este unul de imagine si prezinta atat cadre cu Adrian Sina si Betty Blue, cat si cu doi dansatori ale caror miscari reprezinta suisurile si coborasurile unei povesti de dragoste actuale.

Pe final de an, Adrian Sina revine in atentia noastra cu piesa “Dulce impacare”, dupa lansarile din acest an marca Akcent, “Si Me Quieres” si “Without You”, care au cucerit piata internationala. Totodata, 2019 este un an special pentru Akcent, care aniverseaza 20 de ani de hit-uri, concerte si succes, atat local cat si international.
Trupa a cucerit piata internationala odata cu lansarea single-ului “Kylie”, versiunea in limba engleza a hitului local „Dragoste de inchiriat”. Piesa a ajuns pe prima pozitie in multe topuri din Europa, in tari precum Olanda si Franta, in timp ce urmatoarele lansari, “That’s My Name”, “Stay With Me” si “My Passion” i-au consolidat proiectului pozitia de star international.

Videoclipurile Akcent au generat peste un miliard de vizualizari, in timp ce mai multe single-uri au fost lansate de diferite case mari de discuri internationale, printre care si Warner Music Group, Universal Music Group si Ministry of Sound.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *