Dubla aniversare pentru Ramona Badescu! Ce surprize i-a facut vedeta tatalui ei!
2017-09-18 16:47:27

Atunci cand vine vorba de parintii ei, Ramona Badescu se emotioneaza. Traieste de 27 de ani in Italia, dar cand este aniversarea unuia dintre parinti sau o sarbatoare importanta precum Craciunul, vine mereu acasa. Asa s-a intamplat si acum! Tatal ei a implinit saptamana trecuta 86 de ani. Ramona a planuit o cina aniversara in Bucuresti, cu toata familia, la unul dintre cele mai bune restaurante de la noi. Ea a venit special din Italia si fratele ei, Calin, de la Paris, ca sa fie cu totii impreuna la Bucuresti. Dupa aceea, in weekend, si-a dus parintii la Roma, in Italia, pentru a mai petrece timp cu ei si a-i oferi tatalui sau o dubla aniversare de care sa isi aminteasca cu drag.

“Pentru mine sunt putine momentele importante in viata de care tin cont, si anume, ziua de nastere a parintilor mei si Craciunul. Pe 12 septembrie tata a implinit 86 de ani si cu aceasta ocazie am vrut sa il sarbatorim la restaurantul lui si al meu preferat din Bucuresti, Isoletta. Eu am venit din Italia special cu aceasta ocazie si fratele meu, Calin, care era la Paris s-a intors si el pentru a ne aniversa tatal. Ca de fiecare data tin foarte mult sa sarbatoresc in familie si cu persoanele dragi pentru ca sunt foarte egoista in a-mi impartasi momentele speciale. Am petrecut la Isoletta, acolo unde prietenii mei dragi, Viorel si Iulia, ne-au creat o atmosfera magica, pentru a putea sa il sarbatorim cat mai frumos pe tati.

Din pacate, nepoata mea nu era prezenta, pentru ca avea o expozitie de pictura la Paris, dar a facut in asa fel incat sa ii trimita bunicului ei un portret minunat care l-a bucurat mult pe tata. Sarbatorirea zilei de nastere nu s-a terminat in Bucuresti. A continuat si continua la Roma, unde am plecat cu parintii mei ca sa ii rasfat cateva zile!”, a marturisit Ramona Badescu, pe care o puteti urmari in noul sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa-mi spuneti impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *