Dua Lipa feat. BLACKPINK – Kiss and Make Up
2018-10-22 16:05:53

Dua Lipa ne prezinta cel mai nou single, numit “Kiss And Make Up”. Acesta este in colaborare cu trupa de k-pop BLACKPINK, formata din Jisoo, Jennie, Rosé & Lisa si face referire la un ultim sarut inainte de despartire.

Artista a declarat in cadrul unui interviu de la premiile AMA care au avut loc pe 10 octombrie: “E o piesa pe care am scris-o acum un an, dar am vrut o colaborare si nu gasisem persoanele potrivite pentru asta. Le-am cunoscut pe fete in Seoul si mi-am zis «Wow, cum ar fi sa le trimit o melodie sa vad daca le-ar placea sa cante pe ea?» Asta am facut, iar fetele au raspuns foarte repede: «Da, hai s-o facem!» si au inregistrat-o, au schimbat cateva versuri in coreeana si asta a fost. Sunt foarte incantata de rezultat!”

“Kiss And Make Up” face parte de pe versiunea extinsa a albumului ei de debut: Dua Lipa (Complete Edition). Ea mai include piese precum “Electricity”, unde a colaborat cu Silk City (Mark Ronson si Diplo), “One Kiss”, piesa cantata alaturi de Calvin Harris, “New Rules” in varianta live si colaborarile cu Martin Garrix si Sean Paul.

Dupa un an intreg cu single-uri clasate pe primele locuri, concerte sold out si colaborari cu diferiti artisti din industria muzicala, Dua Lipa a devenit artista cu cea mai rapida ascensiune din lume. Totodata, ea este a doua cea mai ascultata artista de pe Spotify din lume si singura din istorie care sa aiba 4 piese cu peste 500 milioane de stream-uri.

In acest an, Dua Lipa a primit doua premii BRIT dupa ce a fost nominalizata la 5 categorii, a cantat pentru mai mult de 85 milioane de oameni la finala UEFA Champion League si a sustinut la Sziget primul show ca headliner. De asemenea, a vandut peste 3 milioane de albume si 32 milioane de single-uri in toata lumea.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *