“Du-ma spre noi”, noul single semnat Raluka marcheaza o noua etapa in cariera artistei
2017-05-24 20:20:34

Raluka lanseaza “Du-ma spre noi”, un nou single, ce ne transpune intr-o frumoasa poveste de dragoste si marcheaza inceputul unei noi perioade in cariera muzicala a artistei.

O piesa de stare, ce te face sa visezi cu ochii deschisi, “Du-ma spre noi” ne prezinta o alta fateta a personalitatii Ralukai, o femeie puternica si asumata in dragoste, dar in acelasi timp, vulnerabila.

“Din primul moment in care am auzit aceasta piesa, am stiut ca este pentru mine. M-am identificat cu fiecare vers si fiecare emotie, iar Irina Rimes a reusit sa surprinda perfect esenta iubirii, pe care a transpus-o in note muzicale. Desi Du-ma spre noi este o melodie melancolica, pe mine ma face sa zambesc de fiecare data!” a declarat Raluka.

Este primul videoclip in care artista apare dupa schimbarea de look, iar regizorul Alex Ceausu a reusit sa creeze, si de aceasta data, o poveste dinamica si plina de melancolie. Actiunea se desfasoara in reverse, iar in roluri principale sunt Raluka si Angie Sutru, care sunt prietene si dincolo de camerele de filmat, in viata reala.

Catalin Valean s-a ocupat de directia stilistica, Ema Uta i-a pus in evidenta trasaturile Ralukai prin make-up, iar George Negrisan si George Cozma au realizat hairstylingul.

“Du-ma spre noi” este o coproductie Quantum Music si Global Records. Piesa este compusa de Irina Rimes si produsa de Vlad Lucan si Achi. Artista de peste Prut reuseste si de aceasta data sa surprinda emotiile din sufletul unei femei indragostite.

“Raluka este prietena mea…este ca o sora pentru mine. Du-ma spre noi este una dintre cele mai frumoase piese scrise de mine vreodata. Sunt foarte mandra. O iubesc!” a concluzionat Irina Rimes.

Una dintre cele mai apreciate artiste din showbizul romanesc, Raluka are numeroase piese care au stat saptamani la rand in topurile muzicale. Hituri precum “Ieri erai”, “Zbor” sau featuringul cu Killa Fonic pentru “Dulce Otrava” au fost pe buzele tuturor in 2016. Artista este cunoscuta si pentru colaborarile cu Dj Sava la piese ca “Aroma”, “Aer”, “Love you” sau “I like the trumpet”.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna lyric video-ul piesei “Du-ma spre noi”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *