Dream Theater pornesc intr-un turneu european
2015-11-05 14:56:59

music-picture (56)

Dream Theater a anuntat un turneu european monumental programat sa inceapa pe 18 februarie la Londra. Titanii progressive rock-ului au pregatit un setlist aparte care va cuprinde piese de pe viitorul album, inca nelansat. Turneul va cuprinde teatre prestigioase din Europa precum Teatrul Carre din Amsterdam, Konserthus din Oslo, Cirkus din Stockholm, Palais des Congres din Paris si Teatrul degli Arcimboldi din Milano, carora li se vor adauga si alte locatii.

Biletele sunt disponibile in pre-sale incepand de astazi, iar startul vanzarii generale se va da vineri, 6 noiembrie. Pentru informatii de ultim moment, vizitati www.dreamtheater.net/tour.

Turneul european va incepe cu putin inaintea lansarii noului album Dream Theater, asteptat cu nerabdare la inceputul lui 2016. Materialul ii urmeza discului “Dream Theater” care a adus trupei a doua nominalizare la premiile Grammy din cariera si care a propulsat-o pe primul loc in topul “Hard Rock Albums” intocmit de Billboard. Totodata, albumul s-a clasat in top 200 Billboard chiar pe locul 7 si a obtinut performante asemanatoare si in alte tari, clasandu-se in top 5 in Japonia, Germania, Italia, Canada, Argentina, Elvetia, Olanada si Filanda, iar in top 10 in Danemarca, Austria si Norvegia. Albumul lansat in 2013 a fost apreciat de Rolling Stone drept “…nasterea unei noi ere in cariera formatiei”.

Datele turneului cunoscute pana acum sunt:

Februarie

18 – Londra, Anglia – Palladium

22 – Amsterdam, Olanda – Carre Theater

28 – Oslo, Norvegia – Konserthus

Martie

2 – Stockholm, Suedia – Cirkus

5 – Paris, Franta – Palais des Congres

6 – Paris, Franta – Palais des Congres

18 – Milan, Italia – Teatro Degli Arcimboldi

Va invit cu drag! Daca va aflati in apropierea uneia dintre locatii, nu puteti lipsi de la concert!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *