Drea Dury feat. will.i.am - Brutal
2020-05-08 18:13:15

Drea Dury, cântăreața și compozitoarea de origine columbiană, revine în lumina reflectoarelor cu cel mai nou single numit “Brutal”! Este în colaborare cu will.i.am, un artist care, prin intermediul muncii depuse de-a lungul anilor, a reușit să devină un personaj omniprezent în industria muzicală mainstream. Cei doi artiști și-au unit forțele pentru a crea “Brutal”, o piesă de-a dreptul electrizantă.

Recunoscută în întreaga lume datorită talentului său nemărginit, Drea Dury a captat atenția publicului cu vocea sa puternică. “Brutal” ne introduce într-o lume îmbietoare care atrage imediat ascultătorul. Vocea lui will.i.am completează peisajul în armonie perfectă cu liniile pulsante de bas. Datorită secvențelor cântate atât în limba engleză, cât și în limba spaniolă, această piesă este creată pentru a cuceri publicul la nivel internațional.

will.i.am are un rol marcant pe tărâmurile muzicii pop și dance din secolul XXI. Acest fapt este susținut de cele 7 premii Grammy câștigate și, pe lângă activitatea derulată alături de Black Eyed Peas, will.i.am ne-a dovedit că este o celebritate de sine stătătoare a muzicii pop. Cariera artistului este într-o continuă ascensiune, având multe piese în colaborare cu artiști precum Michael Jackson, Rihanna, Usher, Nicki Minaj și Britney Spears.

După mai multe interpretări spectaculoase pe scena emisiunii Vocea Franței din anul 2018, Drea Dury nu este o străină în această industrie. Cover-ul făcut piesei “Rude Boy” a adunat 19 milioane de vizualizări pe YouTube. După experiența de pe marile ecrane, Drea a continuat să își stimuleze pasiunea pentru cântat și compus și a făcut o carieră din asta. Cu ajutorul ultimelor lansări de succes adăugate în portofoliul său, Drea Dury se pregătește să ia cu asalt topurile la nivel global.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *